Прескочи до съдържание
Леденика
 

Леденика


Light

Пред входа на пещерата.

Всъщност навсякъде в района се правят някакви атракциони, има статуи на приказни герои, амфитеатър с формата на охлюв погледнат отгоре, разни катерушки, въжени пътеки, някакво подобие на стена за катерене и други спортни съоръжения, разчупена сграда, в която най-вероятно ще бъде билетния център плюс евентуално кино-зала, информационен център относно пещерата и резерват Врачански карст, част от Врачански балкан. Всичко това е по проект "Леденика без сезони", който трябва да е завършен до края на ноемрви 2013г.

Аз лично съм силно скептичен относно целесъобразноста на всичко направено, но ще замижа с едното око ако това докара повече туристи и популяризира повече Враца, региона и Врачански балкан.

П.П.

Колкото е по-малка групата, толкова повече време има водещия да разкаже повече подробности и покаже фигури, които при по-голяма група се спестяват.

Затова, който се е решил да посети пещерата, за да изпита най-голямо удоволствие е препоръчително да го направи през седмицата, в зимния период и в мъгливо време!(особено последното е често метеорологично състояние във Враца...пък горе в планината даже може да е слънчево :) )

П.П.П.

Всички снимки са правени без статив от ръка и без светкавица, така, че ще ме извините за не толкова доброто качество.


От албум

Пещерата Леденика

  • 31 снимки
  • 0 коментара
  • 3 коментара

Информация за снимката

Снимана с Panasonic DMC-G5

  • 14 мм
  • 10/1250
  • f f/4.5
  • ISO 160
Виж всички EXIF данни

Препоръчани коментари

Бяхме там през февруари. Групата ни беше от 7-8 души. Явно ни се падна най-готиният екскурзовод, защото много се забавлявахме. Лошото беше, че навсякъде беше разкопано и кално. Е сега виждам резултата. Малко безвкусно ми се вижда.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.