Към съдържанието

Добре дошли!

Magelanci.com е общество на хора, завладени от магията на пътешествията. От първоначалната тръпка до самолетния билет, планирането и самото пътуване – ние сме тук да си помагаме, споделяме и съпреживяваме.

За пълен достъп до форумите, влезте в профила си или се регистрирайте - бързо и безболезнено.

- - - - -

Azuon


  • От Георги

    Публикувана 27 юли 2013 18:14

Azuon

Azuon

Почти всички оферти, които се публикуват в нашата секция "Новини", са намерени благодарение на Azuon :) Azuon е софтуер, който се инсталира локално на компютъра ви и търси всевъзможни комбинации сред нискотарифните авиокомпании.

Например, ако се чудите как да стигнете най-евтино от София до Брюксел, Azuon ще ви извади комбинации, например през Берлин, Милано, Франкфурт-Хан, които ще е почти невъзможно да намерите сами чрез ръчно търсене. Настройките за търсене са безкрайни, държите под контрол абсолютно всеки детайл. Повече информация можете да намерите в тази статия.

Макар и да се появяват известни бъгове, Azuon е просто няколко обиколки напред пред всички уебсайтове, когато става въпрос за търсене в мрежите на нискотарифните авиокомпании.

Безплатната демо версия не показва цялата информация, като часове на тръгване и авиокомпания. Платената версия показва всякаква информация. Цените към настоящия момент са следните:
  • 7.89 Евро за 3 месеца
  • 12.03 Евро за 6 месеца
  • 16.54 Евро за 12 месеца
Това са цените за абонамент, сумата автоматично ще ви бъде дърпана от сметката за нов период след изтичане. Абонамента и автоматичното дърпане може да го прекратите по всяко време. Иначе еднократна такса за една година е 19.87 евро.

Ако срещате някакви затруднения или имате други въпроси, оставете коментар тук или попитайте във форума.
  • Hollywood харесва това