Прескочи до съдържание

Ресторанти в София


Мрън

Препоръчани мнения

преди 21 часа, BG_guide каза:

Иначе за Николас - за жалост за мен един от най - overrated ресторантите в София. Мениджърът му е ужасен грубиянин, порциите са малки, цените високи, вкусът е доста невпечатляващ. Май са ги махнали и от този въпросния гид - според мен лично с причина.

Факт е, че не са в JRE, което за мен е мистерия. Но да не забравяме, че престижната организация оценява главните готвачи, а не ресторантите. Макар нещата да са свързани, на практика са много различни.

Факт е обаче, че бизнесът им процъфтява, ресторантът е фул, а в края на декември отвориха още един в Занзибар - Niko’las by the ocean. 

Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Ще ми се да направя резервация за https://chefpetrov.com/ и тъй като има промо на Мастъркард за 10% кешбек на всяко първо число от месеца, за да заплатя резервацията изцяло ми се иска да закупя ваучер днес, който да използвам на определена дата. Та въпроса ми е, дали някой е използвал тази опция с която е получил обратно 10% от заплатената сума?

Връзка към мнение

И аз, и други, които сме писали в темата за Wizz KK, сме получавали 10% след плащане в заведение на първо число. Не съм ползвала опцията за ваучер при Шеф Петров, плащала съм там след вечеря на Pos, та не знам как точно стои въпроса в случая.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.