Прескочи до съдържание

Да се кача ли на самолет отново или не?


rik4o

Препоръчани мнения

Не само, че не ме е страх да летя, ами и последния път, полет до Бургас, се загледах в брошурката за кацане на вода с пързалката  и си помислих колко ще е готино да кацнем така, защото досега не ми се е случвало :)

Чукай на дърво да не ти се случва. Приводняването не е алтернатива, която някой пилот доброволно би избрал за да разнообрази пътниците. В много подобни случаи се стига до сериозни инциденти, включително загинали пътници.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

На когото каквото му е писано ;) Лошите работи не ги мисля. Щото, лошите мисли се материализират. Христоматиен пример е онзи с една актриса /не помня коя точно/, дето цял живот се страхувала, че ще катастрофира. И разбира се, наистина катастрофирала. И си рекла: "най-после се случи..." Аз пък, се кефя на дългите полети. Няма тИлИфони да дрънкотят през пет секунди, няма непрекъснато мрънкащи и оплакващи се насреща ми, пъъъъъълно спокойствие. Гледам си филми, обикновено съм си свалила по някое сериалче, чета си някоя интересна книжка, която пак съм си свалила отнейде. Отдавам се на философски размисли ;) ;) ;) за това, колко е хубав животът и колко съм щастлива, само заради това, че съм жива и здрава и мога да се рея из облаците. Или пък, се отдаваме на воля на клюкички и наблюдение на останалите пътници. Не зная дали сте обърнали внимание, ама има мноооого интересен свят около нас. :rolleyes: Тука слагам и себе си, наблюдавайки се отстрани. Приличам на някоя голяма и шарена дружелюбна птица, винаги ухилена, която няма как да пропуснеш. Освен това, като се напапкам и напия си заспивам доволно като у нас си. Не ми влияе и часовата разлика, много бързо се адаптирам. Ама човек, когато много пътува се научава да си създава удобства и да използва пълноценно времето на полета. Всичко е въпрос на нагласа, на настройка. Човешкият организъм е като машинка - при правилно зададени команди, си работи безотказно.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

- знаеш че ако стане "нещо" си безсилен.

 

Какво значи безсилен? Нали гледа как Харисън Форд се оправи в Air Force 1, след като беше станало "нещо"  B)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.