Прескочи до съдържание

Истанбул - Килиманджаро, Танзания: 223€


Препоръчани мнения

Ей това мисля, че е доста сериозен удар. Turkish Airlines имат промоция до летището близо до Килиманджаро за 240 евро. Честно казано, по-евтино от това едва ли има накъде. 

 

Цената е валидна само за няколко дати с тръгване между 16 и 21 май, минимален престой 3 дни, максимален 14 дни. Африканските експерти ще кажат как е времето там за катерене на върха и за сафаритата. 

 

В trip.bg

 

2014-04-19_00-54-27.png

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

За сафари в близките паркове (Аруша, Тарангири, Серенгети не е най-доброто време (края на периода на дългите дъждове), но не е и като да не става. Вътре в кратера (по-скоро е калдера, но му казват кратер) Нгоронгоро е супер за сафари по всяко време на годината. В Серенгети може да се хване миграцията на милион и половина антилопи гну + зебри (ако някой реши да ходи,може да се провери с доста голяма точност къде ще са в този момент, защото са близо датите). Не е добър период за Занзибар. За качване на Кили не знам, Огнян (все забравям как се спелва ника му) го е качвал, да пише той.

 

Цената иначе е убийственна, аз такава не съм виждал никога. Някой, който иска "да отхвърли" африканско сафари не би трябвало да се колебае, има фирми, които ги правят за по $200 на вечер с преспиване на общественни къмпинги т. е. 5 вечери + полет за около 1000-1200 евро общо, което е почти безплатно за сафари.

 

За сравнение, нормална цена на билет на Turkish до летище Килиманджаро е около 750 евро.

Редактирано от FlyTraveler
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.