Прескочи до съдържание

По-следващо пътешествие в Африка - Калагади + Намибия или Южна Луангуа + Хуанге?


FlyTraveler

Препоръчани мнения

Смятам, че той е постъпил непрофесионално. Това рано или късно се наказва. Никой не е по-голям от клиента. В нито един бизнес. И аз днес леко ''повиших'' тон на една английска агенция и не се обадиха, но това е техен проблем. Убедена съм, че сега ще разровиш пазара и ще намериш великолепен заместител. А на бас :)

 

Тц, много е късно за тези места да търся заместител и той го знае... Ще го мисля от утре нататък, че сипнах малко бърбън и нещо не ми се рови... Въпроса е в местата за отсядане, иначе шЕфоьри ще се намерят... На негово име са, да го... Хубаво си мислих да си ги резервирам сам... Сега щях да му се смея... :)

Връзка към мнение

Уфф, написах един извинителен мейл и оправихме работата. Ще отидем с другия гид. Дано не излезе някакъв друг проблем :) :) Вече бях почнал да се замислям при какви условия Номадите възстановяват парите за самолетните билети, примерно ако някой тур оператор отказва да си изпълни уговорката или е фалирал...

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.