Прескочи до съдържание

Милано - Манила - Милано - 305€, Коломбо - 357€


Препоръчани мнения

Авиокомпания: Saudi Arabian


Маршрут:: Милано - Манила - Милано


Цена:: 305


Валута: €

Примерна дата на излитане:: 10.11.2015


Примерна дата на връщане:: 30.11.2015


Сайт за резервиране:: http://www.pamediakopes.gr/affiliates/rd.aspx?bid=67&aid=12717

С оглед на това, че Милано е евтино достижима дестинация от България си мисля, че предложението е супер. За Филипините нищо не знам, но stenk, а и други хора ги разбират :)

 

2014-09-01_13-41-23.png

 

Скрийншота е от trip.bg, някой от чуждите сайтове може и да спестят по 3-4 евро, пробвах с този отбелязания в източника и като ми изписа цена 278 евро, с невключени 22 евро за някакви си такси се отказах, някой ако иска да се бори :)

 

Намерено тук: http://www.flynous.com/

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

Цената за полет до Манила е трепач !

Смятам го направо с BG Air и излиза към 430 евро , дори с нощувка/две в Милано и летищен трансфер  пак ще е под 500 евро.

Много-много добре за Филипините.

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

До Йохансбург около тези дати е 387 Евра (примерно 9-29 Ноември). Не е мега топ-оферта, защото има доста висене на летището.

 

Странно, те излизат в матрицата, а Манилата - не.

Редактирано от macf1an
Връзка към мнение

Аз както можеше да се очаква се прекарах с Филипините, с оглед на това, че излитам от ХК, а и с посещението на ЮК, но здраве да е. Гледаме напред.

Връзка към мнение

С колко се прецака спрямо промоцията на Катар? Ако искаш пиши в твоята тема, може да е полезно някому.

Редактирано от macf1an
Връзка към мнение

Подобни цени има и от Истанбул до Куала Лумпур или Сингапур. Само че как стои въпросът с престоя на летището в Рияд? Необходима ли е транзитна виза? И има ли хотел на самото летище?

Връзка към мнение

До 18 часа престой не ти трябва виза. Гледах го преди няколко месеца, за предната подобна оферта.

Ето доста полезен сайт за отзиви на летища. Като цяло не е от най-удобните места .. ама за без пари - толкова

Редактирано от macf1an
Връзка към мнение

Благодаря за линка! Върши добра работа.

18 часа в транзитната зона или може да се излезе и до града?

 

Впрочем, междинното летище с дългият престой е Джеда.

 

post-883-0-72512600-1409590170_thumb.png

 

Видях, че има хотел и на самото летище, но цената е ..... :O , а оценката в Букинг - 4,7 :( Ако няма излизане навън.......

Редактирано от Petkan
Връзка към мнение

2. Travellers whose connection time is over 6 hours and less than 18 hours may be allowed to leave the airport for hotel accommodation or shopping. If travellers are granted permission to leave the airport, immigration authorities will hold their passports and issue a transit permit which must be submitted to immigration three hours before departure. One coloured passport photograph is required.

 

Откратнадо от : http://visados.com/en/visa-for-Saudi-Arabia

 

Да не се приема като чиста монета, освен ако не го пише и на официално място.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Това е тоя сайт, който говорих в откриващия пост. 22 евро такса куфар и обслужване, 11 евро такса за плащане с кредитна карта (освен ако нямате холандско онлайн банкиране), в крайна сметка става 311 и е по-скъпо от трип.бг. Винаги стигайте до последния екран.

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Тази зима бях във Филипините със Саудиа от Истанбул ето няколко момента, за които се сещам относно пътуването:

1. Цените на Саудиа са трепач, обслужването е добро, храната в доволни количества. Алкохол не се предлага! Ако ви е нитересно можете да се разходите из самолета и да видите стаята за молитви, която е обособена в задната част на всеки голям техен самолет.

2. Летището в Джеда (ние на майтап го нарекохме JED-айското летище) е по-скоро неприятно. Транзитната зона е малка и на моменти претъпкана. Повечето пътници са с доста различна визия и манталитет от европейските :blink::lol: Лежането и храненето по пода на цели семейства, катуни и бригади е обичайна гледка около полетите за Пакистан, Индия, Египет, Филипините :rolleyes: Не успях да мина през Рияд.

3. Никакви транзитни визи и никакво излизане от транзитната зона. Ако летите само със Саудиа можете да изкарате до 18 часа в транзитната зона... ако по някаква причина сте си набъркали по-дълга връзка ще трябва да сменяте или анулирате билета.

4. Ако имате престой над 4-5 часа ще получите ваучер за храна, който може да се ползва в един от двата павилиона за бързо хранене в транзитната зона.

5. Срещу заплащане може да се ползва бизнес лаунджа, но престоя там е ограничен до шест часа. Само там има безплатен wifi.

6. Полетите, обслужвани от Boeing-747-400 (Манила например), можете да си изберете седалка на втория етаж, зад пилотската кабина. Целия втори етаж преди някакво време е бил салон за бизнес класа като седалките не са сменяни и реално пътувате в седалки за бизнес класа от преди 10-15 години :wub:

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Тъкмо щях да разпитвам за  Саудиа, като авиокомпания и разрешен престой и хоп....отговор. :)

Цените им Истанбул - Куала Лумпур са доста прилични..... единствено ме притеснява  междинното кацане.... но явно трябва да следя - престоя да е по-малък. То пък, кой ли иска голям престой на летището.

Връзка към мнение

Monika, Истанбул - Куала Лумпур със Саудиа го виждам на цени малко под 500 Евро.... което спокойно може да се бие с 440-те Евро по промоцията на Емирейтс, за която става дума в момента в съседна тема.

И горещо съветвам да си отваряш добре очите, какво букваш, защото от Куала към Истанбул всички връзки ми излизат с около 12 часа/ една нощувка на Джеда или Рияд!

Връзка към мнение

Aз доколкото помня Моника търсеше за Нова гОДИНА 20.12-05.01 и най-евтино го гледам с катараците за 662 евро от истанбул.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.