Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Именно. Идеята ми е, че като са две, очаквам малко по-голяма конкуренция, че само с единствен полет на България Еър е тегаво. Всичко е по-добре от монопол. Жалко, че Easy спряха техните полети, иначе съм сто процента сигурен, че цените щяха да са по 80 кинта посоката.

А дали ще се качиш на някоя нискотарифна и ще платиш по-малко, след което ще те стварят на 100 км. от Берлин и ще си платиш транспорта от летището на което си до Берлин, не е ли все едно и също?:)

Връзка към мнение

А дали ще се качиш на някоя нискотарифна и ще платиш по-малко, след което ще те стварят на 100 км. от Берлин и ще си платиш транспорта от летището на което си до Берлин, не е ли все едно и също? :)

 

Кой е правил такова нещо? :) Иначе лично аз не съм фен на нискотарифните като цяло и ги използвам в крайни случаи, или когато разликите в цените с традиционните са фрапиращи и принципно съм съгласен с теб за евтините полети и отдалечеността на летищата от основният град, който се обслужва, но отново, много зависи от конкретната нискотарифна компания, летището, града, държавата и т.н. и т.н.

 

П.С. Мисля си, че Wizz отдавна трябваше да са пуснали SOF - SXF и щяха да ударят останалите в земята с полети по 59.95 в посока, но уви...

Редактирано от Djgeorgie
Връзка към мнение
  • 1 година по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.