Прескочи до съдържание

AirFrance/KLM - периодични промоции


Препоръчани мнения

KLM са ми пратили линк за промоции, ама цените не ми изглеждат много ниски :lol:

 

http://www.klm.com/travel/bg_en/plan_and_book/special_offers/flight_offers/index.htm?WT.mc_id=L_BG_email_ExactTarget_Newsletter_null_Null_null&WT.tsrc=Email&WT.i_vid=131543772

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Скъпо е, но то почти винаги е толкова скъпо :) В нисък сезон чат-пат ги пускат по 400-450 от Париж, евентуално ако така нещо се комбинира, но под 600 трудно ще ги докараш. 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

KLM предлагат самолетни билети на добри цени за периода до юни 2015. Видях, че има до Бразилия, Сао Пауло, Пекин, Куала Лумпур и други

Какво ще рече на добри цени?

Тук хората толкова се разглезиха и до Южна Америка за повече от 250-300 евро не искат да пътуват :lol:

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

574 eвро за София - Буенос Айрес и никаква необходима логистика ми се вижда много добра цена !  :)

Все пак това са редовни цени , а тези на Iberia жив късмет.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
  • 4 седмици по-късно ...

AirFrance нaпоследък нещо не блестят с кой знaе колко изключителни оферти. Но тaзи зa Св. Вaлетин не е лошa.

Зa товa стaвa въпрос.
София - Сен Дени, (Реюнион), зa мaйските прaзници (+4 денa отгоре), зa 600 € тотaл от София
post-72-0-71644700-1423617928_thumb.jpg
(Сори зa нескопосaния скрийн, в движение толковa :D)
Тa, някой aко искa дa изненaдa macf1an, и дa пият по един коктейл нейде по пътя из "Вaниловaтa му рaзходкa", може дa се възползвa.

Не е нещо супер изгодно кaто ценa, но зa тaзи чaст нa светa положението с полетите е мaлко по-особено. Тук имa еднa особеност - полетът нa връщaне е със смянa нa летищaтa в Пaриж. Но кaто сa нa един билет, предполaгaм aко нещо се объркa, презaверкaтa ще е леснa.

A който искa, може дa си избере и нещо друго, я Кaриби, я Колумбия. Пaк зa по толковa (тaкa пише, тях не съм ги проверявaл лично). И пaк с тръгвaне от София.
post-72-0-39544800-1423618411_thumb.jpg

С Жоро сме обсъждaли тaкивa цени. От Фрaнция излизaт по промоции зa по около 400€, но кaто се сложи и пътя от София, пaк горе долу толковa се връзвa нaкрaя. Сaмо че поне тук всичко си е зaедно нa един билет.

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

Полетът до Реюнион е 593 EUR в Orbitz. Прилична цена, обаче с кофти чакане в Париж. Хубавото е, че поради крайната дестинация - Реюнион - трансферите между Шарл Де Гол и Орли са безплатни и в двете посоки.

 

Ето го и списъкът с намалените до 15.02.2015 дестинации:

 

 

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Полетът до Реюнион е 593 EUR в Orbitz. Прилична цена, обаче с кофти чакане в Париж. Хубавото е, че поради крайната дестинация - Реюнион - трансферите между Шарл Де Гол и Орли са безплатни и в двете посоки.

Инче двупосочен билет за рейса на Ер Франс струва цели 38 евро. 

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Аз съм я правил тая смяна Орли - CDG точно с полет Реюнион - Париж, Париж- София но на два различни билета. Струваше 12€ И отнема около час, минава по пероферика (околовръстното на Париж), което е ужасно задръстено. Браво че Ер Франс поемат трансфера и е супер цената от София. Не бях виждал такава преди macf1an да я намери.

 

Що се отнася до другите им "промоции" не са много изгодни. Обикновен двупосочен билет с търсачка до кой да е по-голям френски град излиза между 180 и 220€ по принцип, София - Лион за 199€ Или София - Ница за 200€ не са никакви промоции, а нормални цени. От 7 години летя по двата маршрута 2-3 пъти годишно и не съм плащал повече от 200€ двупосочен, това ми е психологическата граница.

 

600€ до Мартиника и Гуаделупа ми се вижда дебело също. Corsair и XL Airlines постоянно пускат промоции за 399€ до там, ако навържете с добър билет на Уиз до Париж може да летите и за 500€.

Редактирано от Kaloyan89
  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Впрочем в пиратите гледах промоция полет до Мартиника от Париж + 7 нощувки със закуски за 650€ :-)

Редактирано от Kaloyan89
  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...


Ki
 

Китай, Тайланд и Малайзия за 500 евро, ЮАР за 550 евро, Танзания и Кения за 619 евро, Бразилия за 650 евро, Реюнион, Карибите и Куба за 700, Мавриций за 800 евро с тръгване от София ми се виждат, ако не изключителни, то доста добри цени. :) Ер Франс налазиха българския пазар за далечни дестинации, явно все по-далеч пътуваме. 

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Бразилия за 650, при настояща промоция 360 от Ал Италия ... тия с кого се подиграват?

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

От София ли е тази цена, Флай? Ако да, направо да трия поста  :lol: Ако не е, разликата става не чак толкова голяма. 

Мен ме впечатли Йоханесбург, при положение, че в момента тече "промоция" на България Ер+Емирейтс до там за 880 евро, така че 550 евро от София мисля че е чудесна цена. Не знам турците как са по тази дестинация в момента. 

Редактирано от Kaloyan89
Връзка към мнение

йок, само Карибските и индоокеански острови. За Тихия океан не виждам. Даже и на френската версия няма промоции за там. За сметка на това, сега виждам, че Йоханесбург от Париж излиза 867 евро, а от София през Париж 549 :) 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.