Прескочи до съдържание

Гърция - Как да пътуваме по време на банкова ваканция?


Препоръчани мнения

Най-жалкото е, че очевидно продължават да копаят надолу. Жалко за тях, нас бълха ни ухапала.

Но пък можем да станем свидетели на първата хунта в Европа за XXI век.

 

Аз не съм оптимист и считам, че загубите за България ще бъдат неизбежни...

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Ситуацията в момента е патова, като нито една от страните не може да излезе от нея без огромна загуба на престиж. От тук нататък идват трудни преговори, а ситуацията в Гърция ще се влошава от ден на ден.

 

 

21:18 Преброени са 35% от бюлетините и няма никаква промяна в съотношението между двата лагера - гласувалите с "Не" продължават да водят с близо 60% срещу 40% за подкрепилите плана на кредиторите.

21:07 Гърците НЯМАТ ПРАВО НА ДОСТЪП ДО ПАРИТЕ СИ В ТРЕЗОРИТЕ на банките, докато са в сила капиталовите ограничения, заяви зам.-министърът на финансите Надиа Валавани пред  Alpha TV. Тя поясни, че банките и правителството са се договорили засега личните сейф касети в трезорите да останат блокирани.

21:04 Няма планове за спешна среща на министрите от еврозоната в понеделник заради Гърция. Запитан дали нещо се подготвя за Еврогрупата в първия ден от седмицата, източник на "Ройтерс" отвърна: "Няма начин. Министрите не знаят какво да дискутират".

Връзка към мнение

Аз не съм оптимист и считам, че загубите за България ще бъдат неизбежни...

 

Ако нашите си изиграят добре картите в Брюксел и представят на ЕС сметка за загубите на България от гръцката криза, ама добре написана и обоснована сметка, не муфтене по слънчевбрягски, няма да загубим и една стотинка (1-2 милиарда евро за ЕС и ЕЦБ са бакшиш на фона на онова, което се изля в Гърция през последните години).

Другото, което би трябвало да загубим в България, са илюзиите, че със селски тарикатлъци можем да си подредим къщата и живота. Имаше една такава реклама, ако си спомняш - „Гърците са го измислили“. Е... гърците са го измислили, но не са го изчИслили.

Да не говорим, че някои българи много ще напреднат от черна борса в Гърция.

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Аз разсъждавам на елементарно ниво. Криза в ЕС със сигурност ще доведе до сътресения в най-бедната страна на съюза. Другото е ясно, дано загубите да са по-малки в дългосрочен план. А Ципрас и Варуфакис са международни престъпници...

Връзка към мнение

Инфо от преди три седмици.

 

 

Разликата се увеличава. Впечатляваща беше истерията на медиите, което само показва, че са нечии слуги.

 

Крит чупи всички рекорди.

Е, хайде, хайде, медиите да не се правят на много изненадани. Резултата беше ясен доста преди днешният референдум, та можеше да се мине и без сегашните чупки. Журналистика ли бе, да я опишеш...

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Ако някой има практическа информация за начина, по който събитията в Гърция рефлектират върху пътуващите българи там, да се чувства свободен да пусне нова тема. Тази явно се отклони крайно и изчерпа полезността си. 

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.