Прескочи до съдържание

Питанка за Мианмар (Бурма) и Тайланд


Препоръчани мнения

1) Безплатният шатъл не можеш да го използваш ,без да покажеш билет, че ще летиш от другото летище веднага. Такситата на метър са най-долу на граунд нивото. Просто отиваш, казваш за къде и те разпределят в кола, без пазарене без нищо и те си пускат метъра. Ако тръгнеш да се разправяш и те почват  да се пробват. 

 

2) Има щанд за таксита като излезеш от летището Дон Муанг  в крайно ляво се намира след спирките на автобусите ,на метър са, може да питаш и на информацията. 

Връзка към мнение

Правилно са ти казали, че шатъл без билет за полет няма как да вземеш.

С такситата от летището няма да имаш проблем, което не мога да кажа за такситата и тук-туците в центъра. Дано от хотела ти да предоставят повикване на такси с метър.

Връзка към мнение

...И ме пита таксиметровия шофьор сутринта, след като сме си говорили - не питайте как, с кърваво червена усмивка от сдъвкания бетел - Мефистофел ряпа да яде: Ти на колко си години? Е, беше зор докато се разберем, ма се разбрахме... Изписвам във въздуха 50, а той: Въъъй, ами ти не си грохнала бабичка (изобразява я визуално), а си бойна мадама - пак я изобразява визуално и се пъчи напред с гърдите, не знам дали имаше предвид циците само :lol: Това на път за ферибота между Янгон и едно съседно село, за да се насладя на местния бит и колорит, последван от скитане по специални места - бойна кръчма с най-хубавия местен нудълс, пазар на улицата, накрая пълен няколкочасов кръг с местната им железница и похапване с пръсти на сладко от ориз и незнамкакводругобеше беееееее... :) Ама уникално вкусно! Попитах за вода - моята беше привършила, и една жена до продавачката просто ми подари нейната. Бирманците са прекрасни хора!

 

(Нещо си оаках настройките на стария ми лаптоп и не мога да качвам нищо, та връзка kъм няколкото снимчици оттук...)

 

https://www.facebook.com/galya.radeva/posts/10207133787120409?pnref=story

Редактирано от Гост
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.