Прескочи до съдържание

С кои известни личности сте летели?


Препоръчани мнения

Седя си в Преслав с Ивет Лалова и Любо Ганев и се зачудих какви родни и международни знаменитости сте виждали вие? :) Непосредствено до мен са били Андрей Слабаков с Ернестина Шинова (супер забавни и контактни), министър Ангелкова (нон стоп цъка айпад), а в същия самолет съм бил и с Лиляна Павлова, Антония Първанова, Ивайло Калфин. И с целия отбор по художествена гимнастика :) Дано ме сложат до Ивет след малко да цъкна едно селфи!

  • Харесвам 10
Връзка към мнение

С Валерката Божинов (ама той беше без онази_продавачка_на_колбаси_от_жк._Дружба).

От този момент насам разбирането ми за живота  се промени тотално.

 

Редактирано от bat.galin
  • Харесвам 2
Връзка към мнение

С Валерката Божинов (ама той беше без онази_продавачка_на_колбаси_от_жк._Дружба).

От този момент насам разбирането ми за живота  се промени тотално.

 

 

С този и аз съм летяла. Добре, че го спомена иначе нямаше да се сетя дори :)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
Георги Матеев

По-забележителните ми самолетни засечки са с Цар Симеон II, Георги Първанов, Меглена Кунева и (о, ужас) чалгаджийката Андреа. Общо взето - пълна скука.

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

С Миглена Кунева до Варна, с Кристина Димитрова някъде към Италия с wizz, и отново с тях без да помня накъде - с Нико Тупарев.

И не, не съм летяла с Божинов  :P

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

От Мексико сити до Лондон пътувах с агент 007 на британската кралица Джеймс Бонд (Роджър Мур) ;)  Бритиш по това време имаха акция за събиране на останалите дребни монети на пътешествениците за благотворителни цели. Роджър Мур в началото ни призова по микрофона да си приготвим дребните, като аз бях почти 100% убеден, че говори от запис. Доста изненадан останах, когато лично Роджър Мур дойде да вземе от нас дребните :) Оказа се, че точно тогава и той е пътувал от Мексико сити до Лондон и е приел поканата на екипажа да се включи в благотворителната акция.

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 17
Връзка към мнение

Летял съм с Валери Божинов и Николета Лозанова до Мадрид (те бяха в бизнес класа). Летял съм и със Симеон Дянков от Франкфурт до София (малко след като бе станал министър на финансите). Попадал съм и на няколко евродепутати в полетите до Брюксел. Нищо кой знае колко интересно общо взето.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Да съм летял, не съм, но съм пътувал. През 2005 бях на едно състезание в Италия по тенис на маса и имаше и други спортисти. Та едно от момичетата беше Мирела Демирева, която само преди седмица записа първият си финал на световно по лека атлетика на висок скок, а друга лекоатлетка се преориентира и стана кануистка и тя пък преди 2 седмици спечели първата си световна титла. Не че са известни, като гореизброените, но са прославили името на страната на такива световни форуми, гледани по цял свят, а пък знае ли човек, може в бъдеще и по-известни да станат!

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Хаха с Валери Божинов съм летял и аз от Бергамо до София, беше с мениджъра си - Джери Паломба. Не съм видял кой го е чакал на летището, но доста девойки го бяха наобиколили до лентата, където излизат багажите на Т1, за снимки :)

Връзка към мнение

2013 година от Мюнхен до София летях с Нуриел Рубини, който още 2006-та година беше предвидил финансовата криза от 2008-ма година. Рубини пътуваше за София за да изнесе лекция на следващия ден, като за момент не свали телефона от ухото си, докато чакахме самолета. Български политици също съм засичал, но вече не си спомням точно на кои полети. Явно не са ми направили сериозно впечатление ;)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Не държа особенно да летя с известни личности.. :)

Мисля, че понекога неизвестни личности заслужават по голямо внимание..

Редактирано от tom777
  • Харесвам 7
Връзка към мнение

Не държа да летя с известни личности..

Мисля, че понекога неизвестни личности заслужават по голямо внимание..

 

С някои “известни“ български личности като Волен Сидеров е по добре да не пътуваш в едни самолет, но човек не винаги има право на избор ;)

  • Харесвам 7
Връзка към мнение

Много готина и лека темичка :)

Брех, ще се окаже, че само аз не съм летяла с Валери Божинов, но няма да си късам дрехите от отчаяние сега :)

От Милано до София съм летяла с Левон Хампарцумян - той в бизнес класа, разбира се.

От София до Брюксел и обратно с Теодосий Спасов, отивахме на едно и също мероприятие, където бях спечелила първа награда за едно есе, а той участваше в официалната част.

 

 
  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Незнам дали се брои, но през март пътувах в Евростар с Ноуъл Галахър от бившите Оейзис. През цялото време беше със слушалки на ушите и слушаше познайте какво? - Оейзис.

 

От "големите" бг звезди пътувах преди време заедно с Кали и Емануела до Брюксел. На летището ги посрещна дебеловрат бръснат чичка сложил официалния анцуг.

 

По същата дестинация съм пътувал и с маса политици, но нищо запомнящо се.

Освен един интересен диалог между Меглена Кунева и семейство с дете на 2-3 годинки.

- Как се казва малкия сладур?

- Дамян.

- Ооо, Деймиън...

- Не! Дамян!

После неловка тишина и се разминаха.

Иначе тя е един малкото политици които съм виждал да пътуват в икономична класа.

 

Едит:  Не съм летял с Божинката! Пфу!

Редактирано от Пламен
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Незнам дали се брои, но през март пътувах в Евростар с Ноуъл Галахър от бившите Оейзис.

Шегуваш ли се? Брои се, и още как! Едно време много харесвах Oasis :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Преди няколко седмици една британска тинейджърка беше си направила селфи с Дейви Камерън връщаш се от почивка с полет на easyjet. Не бил купил дори място на аварийния изход с повече място за краката...

 

David-Cameron-Chomping-Paprika-Pringles-

 

Преди няколко години принц Хари го бяха засекли да пътува с редовен полет на Уиз ер до Търгу Муреш в Румъния...

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Долф Лундгрен, на връщане от Бора Бора, и други съм разпознавал, ама не ги помня.

Българските няма да ги описвам, че не ми спадат много към тази категория.

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

С Божинов и аз не съм летяла, но за сметка на това на един от полетите ми беше Стелиян Петров. Аз не че разбрах, но дъщеря ми го позна "от километри" разстояние и само дето не ме уби, че не съм му била искала автограф :lol:

 

С Надя Михайлова до и от Брюксел (преди години), с Жорж Ганчев (беше си в икономичната класа на Bulgaria Air до Лондон) и Симеон Дянков и една девойка, чийто крак през цялото време на полета от Виена до София беше нежно положен между двете облегалки, т.е. почти върху мен, защото те бяха на седалките зад мен. Как се беше нагънала, така че кракът й да е на това място, нямам идея, но никак не ми беше приятно. (нищо че си беше икономична класа, все пак има някакъв етикет, струва ми се).

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Споделяла съм един самолет само с бившия, тогава актуален, здравен министър Десислава Атанасова. Тя беше в икономична, а аз в бизнес класа (overbooking) :-)

 

А, и Долф Лундгрен, но не в самолет, а в един шведски мол, презентираше книгата си.

Редактирано от Сю_
  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Веднъж на връщане от Брюксел летеше и Карбовски. Много държеше да ползва тоалетната в предната част, но не му дадоха (нали е за бизнес класата само). 

Веднъж до Лутън в самолета се оказа и Владимир Каролев. Видях го чак след кацане. Държеше се надменно и говореше на висок глас. Определено не ми направи добро впечатление...

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.