Прескочи до съдържание

Някой има ли опит с hotelsclick.com


Препоръчани мнения

Случайно попаднах на този сайт за резервиране на хотели. Предстои ми да запазя хотел в Болоня. Разликата в цената в сравнение с другите сайтове бих казала е огромна. Например в booking , двойна стая със закуска е 79,80евро, а в този сайт е 43,75евро.

Моля, ако някой има опит с тях да сподели:)

 

Връзка към мнение
Аз не посмях да ги ползвам. Прочетох отзивите и ми се видяха нещо като руска рулетка, на няколко доволни все един изгорял. Намерих близка до тяхната цена в galahotels. Нещо  ме навежда на мисълта, че източниците на цени са им едни, почти еднакъв брой обекти, подобни реклами, близък диапазон на цените. 

 

Ако решиш, ето един код валиден за октомври OCTOBERSALE, уж за 10 %, но не съвсем, слагаш го в началото на търсенето и ти се вдигат базовите цени, но има някое и друго евро надолу.

Сега видях, че има плащане с Пейпал, ако никъде не намираш цена като тяхната поне плати с ПП, някаква възможност за роптаене имаш, ако стане нещо.

Редактирано от Звелина
Връзка към мнение

Вчера резервирах с тях вече. Получих потвърждение след 15 минути. Имам ваучер, сега ще пиша на хотела да видя дали имам резервация там. Иначе платих точно с ПейПал:)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

При galahotels честичко се случва да отменят резервацията няколко дни преди настаняване и ваучера става само да си направиш хартиена ракетка с него. Плащане с Пейпал дава сериозна защита, но това не пречи да ти скапят настаняването. Just sayin. 

Връзка към мнение
  • 1 година по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.