Прескочи до съдържание

Аерофлот - мини новини и въпроси


Препоръчани мнения

Руската държава мисли дали да приватизира (да си продаде дела в) Аерофлот. Повече информация тук:

http://www.monitor.bg/a/view/53506-%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D1%8F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D0%B2-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B8/

И понеже Монитор е част от една група със спорна репутация, ето я новината и във FT:

http://www.ft.com/cms/s/0/34acde08-c905-11e5-be0b-b7ece4e953a0.html#axzz3z19cdYQt

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Здравейте, за първи път купувам билети за Аерофлот, бихте ли ми казали кога мога да си заявя места и наистина ли чек ин става 24 часа преди полета (както си го превеждам) или 30 дни както примерно е за уиз еър?

Връзка към мнение

Здравейте, за първи път купувам билети за Аерофлот, бихте ли ми казали кога мога да си заявя места и наистина ли чек ин става 24 часа преди полета (както си го превеждам) или 30 дни както примерно е за уиз еър?

 

24ч преди пътуване отваря онлайн чекина. За места се свържете с тях, няма друг начин:

 

(+359-2)-937-3191,

(+359-2)-937-3193

sofapsu@aeroflot.ru

softosu@aeroflot.ru

Редактирано от xisba
Връзка към мнение

Миналата година летяхме с тях до Токио. Чекинът наистина отваря 24 часа преди полета. За местата им се обаждахме по-рано по телефона и казаха, че няма как да се изберат предваритрелно - избират се по време на чекин. 

Връзка към мнение
  • 7 месеца по-късно ...
  • 3 месеца по-късно ...

Пък какво шаренко самолетче, хубавец ! :)

 

;) Вярно е с много забавна "окраска" авиона. Този път руснаците са се изявили с неприсъщ за тях усет към "палави цветове и веселие". Липсват така характерните за всяка руска машина зелен и кафяв цвят, заедно и поотделно:-)).Намирам в тези цветове ръката я на французин ,я на италианец(по вероятно).Иначе авиокомпанията си е дъщерна на Аерофлот базирана в Ленингрдското Пулково. Те са малко по-евтината версия на Аерофлот, имат и сезонни полети за Русия от Бургас и Варна. Когато им влезеш в страницата ,за да търсиш билети учтиво те прехвърлят към страницата на Аерофлот:-)),та не знам как ще са с цените.??????Но още една възможност за полети до С.Петербург и Москва не е зле за желаещите да посетят....Русия. При това както казват самите Russiya airlines "полетите до столицата на България ще бъдат обслужвани със самолети Б-737-800 ,за да се задоволят изискванията на пасажерите".-)))).Феновете на самолетите SSJ-100 трябва да почакат.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
  • 10 месеца по-късно ...
  • 2 месеца по-късно ...

Руската Аерофлот ще лети до Бургас от средата на годината.

Руската авиокомпания Аерофлот започна продажба на билети за полети до Бургас, съобщи компанията на своя сайт.

Редовните полети по маршрута Москва-Бургас-Москва ще започнат на 2 юли 2018 г.

За повече инфо....Цък.:)

  • Харесвам 4
Връзка към мнение
  • 7 месеца по-късно ...

И все пак втори полет до София ще има. Явно са решили да подобрят трансферните връзки. От края на октомври всеки ден SU 2062 излита от Москва 19:15 и каца на София 21:35. Обратния полет излита в 22:50 и каца на Москва в 03:05.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 3 години по-късно ...

Не съм сигурен, дали това е правилното място, но ще публикувам въпроса си тук. Имам вачери от авиокомпанията поради провалено пътуване (ковид рестрикции), които изтичат следваща година. От известно време проверявам регулярно страницата им и търся оферти за различни периоди на пътуване, но ми се струва, че доста са увеличили цените и на практика използването на ваучерите излиза безпредметно (цената със/без ваучери от друга компания е близа). Чудя се, дали не пропускам нещо при търсенето на опции или просто ситуацията е наложила съществено покачване на цените? Пробвах различни варианти на начална точка и промяна на периоди и дестинации, резултат - крайно незадоволителен. Общо взето желанието ми е да ги ползвам ваучерите за полет до Карибите или Южна Америка, без никаква друга конкретика, в това число период (след две провалени пътувания до Азия някак си имам чувството, че трябва да сменя рязко посоката). Спомням си, че @Георги Матеевсъщо беше писал за наличието на ваучери  и ще съм благодарен ако може да ми сподели наблюдението си относно тяхното материализиране. Разбира се ще съм благодарен и на всеки друг, който може да даде съвет или насока,   

Връзка към мнение
  • 1 година по-късно ...

Девет самолети (five Boeing 777s, one Airbus A330, two Airbus A321s, and one Airbus A320 ) ще летят оттук нататък без спирачки, вместо тях за спиране ще използват - reverse thrusters. Заради международните санкции , поддръжката на самолетите  последните месеци се извършва в Иран .


 

https://www.moscowtimes.ru/2023/08/02/samoleti-aeroflota-nachali-letat-sotklyuchennimi-tormozami-a50871

  • Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.