Прескочи до съдържание

Барселона-Тенерифе-Барселона


Marisha

Препоръчани мнения

Здравейте,

От 9 до 18 март ще бъдем в Барселона. Изведнъж ми скимна.., защо да не отскочим до Тенерифе за една нощувка. Искам да попитам, има ли смисъл и каква е нормална цена за билети?

Абсолютно нищо не знам за Тенерифе/сега започвам да чета/, така че ще се радвам на всякакви съвети.

Връзка към мнение

Marisha,  то зависи какво "тежи" за теб срещу тези 70-80 евра, за да го оцениш като "нещо". При тези дни, с които разполагате за Барселона, аз мисля, че  ще си струва кратката разходка до Тенерифе!

Поне на мен ми даде идея, за което Благодаря! :)

Връзка към мнение

Да започнем, че 1 нощувка не са два не пълни дни, а  един не пълен, поне с полетите за тези пари.

Ако се вземат от най-евтините билети цитирани по-горе, реално няма да имате и 24 часа на острова.. Трябва да тръгнете много рано от Барселона, ще стигнете в девет и половина на острова, ще имате точно остатъка от деня или дори един не пълен ден. На другата сутрин се лети обратно.

Ако се вземат други билети, за да се увеличи времето на над 24 часа, тогава цените са 100 евро и нагоре на човек. От там следва транспортни разходи или кола под наем и т.н.

Не знам какво искате да видите тук или просто да се запише, че сте били, но като цяло е малко безсмислено. Ще имате общо  7 часа полети, 2 часа висене по летищата, още 2 часа за предвижване до тях или станаха 11 часа в път, за да спите тук една нощ и да имате 10-на часа свободни.

Вие си преценете дали си струва, не че не съм виждал хора, които са идвали за 1 ден.

 

Ако се чудите къде да отидете, има толкова много градове в Испания, на по няма 1 час път от Барселона, просто идея.

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Честно казано, аз не бих убила толкова време в път за една нощувка, има голяма вероятност да не видиш почти нищо и да останеш с грешно впечатление от острова.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Подкрепям Alexander и Зани. На Тенерифе хубавите места отнемат време, разпръснати са. Планината Анага, Тейде - планината и вулканът, Маска, Гарачико и т.н. А и ако кацнете на южното летище и имате 1 ден е безсмислено. Там са само курорти и плажове.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Благодаря за съвети, май по-добре да отидем специално до там за повече време. Ще мислим нещо друго да си разнообразим пътуването.

Връзка към мнение

защо да не отскочим до Тенерифе за една нощувка. 

Искате да видите Канарските острови, или търсите как да уплътните няколко дни от Барселона?

Ако е второто, по-добре прескочете до Майорка - един час полет и сте там , двупосочен билет с Ryan или Vueling e 40eur, а по познатите схеми, коментирани тук, с карта Маестро например, се сваля до 21eur.  :)

 

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Благодаря на всички включили се, просто WIZZ ни поменят датата на полета и сега обмисляме какво да направим, след като имаме възможност да избираме, дали да си удължим пътуването или да го поменим по някакъв начин, но все пак времето ни е ограничено.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.