Прескочи до съдържание

Лични реферални връзки за промоции и кешбек


Препоръчани мнения

Сигурно всички сте запознати, че много от сайтовете предлагащи резервация на билети, нощувки или всякакви онлайн услуги предлагат допълнителни бонуси, ако препоръчаш услугата им на приятел. Има ползи и за двете страни - и препоръчващия, и препоръчания. По тази причина често във форума се появяват молби някой да изпрати връзка на друг, директно пуснати връзки от новорегистрирани и т.н. Създава се един постоянен бял шум, който хич не ми е приятен. Тази тема е опит веднъж за винаги да вкараме някакъв ред в схемите, така че от една страна да могат магеланците да се възползват от бонусите при препоръка от приятел, а от друга страна да контролираме по честен начин бонусите от хората, които препоръчват.
 
Накратко идеята е следната: тук ще изброяваме одобрени реферал и кешбек програми, в които може да се включите с ваш личен линк. Личните линкове в списъците ще бъдат периодично размествани на случаен принцип с цел да не е постоянно един и същи линк на първо място. Всеки може да се регистрира, с който си иска линк от изброените в списъка.
 
Веднъж годишно линковете ще се нулират и ще имате възможност отново да ги пуснете, с цел новорегистирани потребители от последната година да имат право да участват. Следващо нулиране: 20.04.2020 Пишете ми лично съобщение, ако забравя за нулирането :)
 
Одобрени програми:
 
topcashback.com
 
http://tiny.cc/4s3e5y

http://tiny.cc/da4e5y

http://tiny.cc/bx3e5y

http://tiny.cc/u13e5y

http://tiny.cc/kc4e5y

http://tiny.cc/283e5y

http://tiny.cc/2bfz5y

http://tiny.cc/rb4e5y

http://tiny.cc/l43e5y



topcashback.co.uk

 

http://tiny.cc/hu3e5y

http://tiny.cc/y73e5y

http://tiny.cc/yz3e5y

http://tiny.cc/053e5y

http://tiny.cc/mv3e5y

http://tiny.cc/143e5y

http://tiny.cc/i73e5y

http://tiny.cc/py3e5y

http://tiny.cc/w23e5y
http://tiny.cc/u03e5y
 
makemytrip.com
 
....

 
Правила:

  • За да е одобрена дадена програма трябва да е релевантна към пътувания. Не може да участват програми за купуване на авточасти например.
  • За да е одобрена дадена програма е необходимо да е на английски език.
  • За да е одобрена дадена програма трябва да предлага поне 10лв или еквивалент бонус за новорегистрирания. Периодични промоции, които влизат в тези рамки няма да прехвърлят програмата в одобрените, необходимо е да дава поне 10лв на новорегистрирания постоянно.
  • Могат да предлагат своите линкове само магеланци с поне 20 мнения във форумите
  • Всеки магеланец може да предложи максимум един линк за одобрена програма по негов избор, дори да е регистриран във всички.

Списък с разгледани, но неодобрени програми:

  • Airbnb - имаме си официална връзка, само тя е позволена. 
  • Всякакви афилиейт програми, които не носят полза за кликащият на връзката
  • quidco.co.uk - твърде малка полза, 2.50 gbp за регистрирания
  • transferwise - твърде малка полза, не директно свързана с пътувания

Чували ли сте за програма, която смятате, че би била от полза? Пишете ми на лично съобщениеза да я разгледаме, след това може да я включим в одобрените.
 
 
За дискусии относно кешбек програмите, които най-често ползват принципа на рефералите, може да използвате тази тема. Тук пускайте само личните си линкове и то само, ако има празни слотове по одобрените програми. 
 
С пускането на темата, ефективно се забраняват дискусиите за лични реферални линкове във всички останали теми. Това включва реплики от рода на "пишете ми да ви изпратя покана за да спечелите нещо", "може ли някой да ми изпрати на лично връзка за регистриране" и т.н.
 
И така, пускайте връзки смело, докато има свободни слотове, след това темата замира за година :)

Редактирано от Георги
  • Харесвам 7
Връзка към мнение
  • 3 години по-късно ...

Доста връзки се понасъбраха, за това няма да чакам края на април. Нанесени са в първото мнение, темата я заключваме. 

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.