Прескочи до съдържание

Търся компания за пътешествия


Препоръчани мнения

Здравейте! Обмислям да отида в Мексико през април или май и си търся компания.

Не ми е топ дестинация, но това е една от 4-те държави, до които може да се пътува без ограничения (тестове, ваксини, задължително носене на маска) и единствената от 4-те, която ми е интересна. Искаше ми се да я комбинирам с Куба, но за там искат PCR тест, а аз съм категорично против тях. Предпочитам да отида самоорганизирано, но предвид сложната ситуация може  и с туристическа агенция. Ако някой проявява интерес, ще се радвам да си пишем. Не съм пътувал от лятото и вече едва издържам. :-)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Търся си компания(жена) за пътуване до Дубай.За една седмица за края на април или май.Преди един месец бях там за втори път,но сега не мога да си намеря .А с компания е по забавно.

Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...
Дани Магелани

Има ли желаещи да се включат в пътуване до Португалия- 

дестинация Лисабон и Алгарве от 25 юни до 2 юли?

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
преди 9 часа, Дани Магелани каза:

Има ли желаещи да се включат в пътуване до Португалия- 

дестинация Лисабон и Алгарве от 25 юни до 2 юли?

Бих се присъединил,но ако сте в Алгарве от 25 до 29 юни.Това е защото летим по рано за Порто.

Връзка към мнение
На 15.05.2021 г. в 22:30, Elle каза:

Ива, успя ли да намериш компания за Дубай?

Аз искам да отида на остров Миконос през юни. 

Има ли желаещи за Миконос?

ние вчера се пребрахме от Дубай.За  Миконос имаме купени билети за 6.07 до 10.07.Ако желаете може се пресъедините към нас.Ние сме 2 жени.

Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

привет, има ли тук и други като мен, от по-младата аудитория (до към 40), които си търсят компания за почивка (планинска и/или морска)  в България , в периода август-септември ? ако има, пишете тук или на лично и ще кажа по-точно какво имам предвид. 🙂

Връзка към мнение
  • 3 месеца по-късно ...
преди 54 минути , ВАНИЛИН ТОРТ каза:

Как можем се свържем? Актуално ли е всичко написано до тук?...

А как установим връзка? Актуално ли е?

Това е от 2016-та година!

  • Харесвам 4
Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...
преди 1 час, Пепина каза:

Здравейте аз живея в Северна Ирландия и си търся компания за пътуване ако има желаещи  ба ми пишат 

Здравей, Пепина! Ако дадеш малко повече конкретика - например държава/регион, период или интереси (музеи, замъци, катедрали, храна, природни, градски, селски, само в един град, обикаляне на няколко места  в държава), ще имаш по-голям шанс да намериш компания и то със сходни интереси. Успех!

 

  • Харесвам 3
Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...
Румяна Цонева

Здравейте!

 

От много време искам да направя едно пътуване до Южна Америка, но установих, че не се намира толкова лесно компания за такава дестинация.

 

Иска ми се да осъществя пътуването между септември 2022 - март/април 2023. Като продължителност си представям между 2 и 4 седмици. Цялата концепция е в зародиш и би била функция на това дали се намерят желаещи. Възможни дестинации са Еквадор, Боливия, Перу, Чили, Аржентина - само една от тях или комбинация. Бих дала приоритет на природни и древни забележителности, но градове също биха били част от програмата. Научих за W treck от форума и определено ми грабна въображението. 🙂  С времето, ако разуча различин маршрути, ще актуализирам предложението с конкретни опции. Храната и (occasional) бирата няма и да ги отбелязвам. 🙂 

 

Не шофирам, но владея испански. 🙂

 

И така. Пиша доста предварително с надеждата да се намерят хора, с които да организираме нещо според разнородните желаниня и възможности. 🙂 

 

 

  • Харесвам 9
  • Браво 3
Връзка към мнение
  • 4 седмици по-късно ...

Здравейте,  

 

Бих желала през март 2022 да направя едноседмична почивка на топло, дестинацията не е фиксирана (изключвам само Доминикана), без изискване за ковид ваксина.

Насочила съм се към Африка или Карибския регион. Азия мисля, че още не е отворена или пък има карантина. Ако някой има желание и обмисля нещо може да ми пише на лично съобщение.

Редактирано от Mary
Без мейли, моля. За ваша сигурност.
  • Харесвам 1
Връзка към мнение
На 10.03.2016 г. в 23:23, shmatkata каза:

Казвам се Ели и съм на 47. Много обичам да пътувам, но за съжаление трудно си намирам компания /причини много: липса на време, липса на пари, липса на интерес към екзотични дестинации, невъзможност за съчетаване на отпуски.../. Открих този сайт в гугъл, като изписах "търся компания за пътешествия". Надявам се да я намеря тук. Дестинациите, които предпочитам са: Перу и Боливия; Китай; Япония; Южна Африка; Индия и Бутан; Тибет и Непал, но нямам нищо против други екзотични предложения. Обичам екскурзиите, а не почивките, не държа на лукса, но да е удобно и чисто. Търся  си компания или приятелка за пътуване. По принцип сама определям програмата си и нямам проблем с отпуските, така че датите и дестинациите могат да се уточняват допълнително.Ще се радвам да ми пишете и съм готова да отговарям на въпроси. Публикувах този текст във тема "Представете се" и след това видях, че има отделна секция " Търся спътник за пътешествие", затова го публикувам и тук.

Привет, Ели 🙂

 

Кои от предпочитаните дестинации успяхте да сбъднете междувременно? 

Те до голяма степен вълнуват и мен. Някои вече съм осъществила, но Бутан ще повтарям, този път без родна агенция, а директно с местния водач от 2019 г., тогава бях с организирана група. Тибет си ме чака и след броени седмици съм в Мустанг, автентична част от него. Перу преживях през 2017 г., сега ме интересува Северно Перу, което няма нищо общо с останалата част. От Индия ме интересува Сиким, като част от историческия Тибет. За Непал тръгвам съвсем скоро, 4-5 седмици сама, после с 2 с групичка, пак директно с местен, из Мустанг, пак непокътнат безвременен Тибет. Ще се радвам на контакт, човек не знае какво го очаква и тъкмо това е интересното. ....

Редактирано от Mary
Без лични мейли, моля.
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Здравейте!

Търся си другарче/та за организирана екскурзия до Мексико в края на май. Не се изискват визи, вaксинационни сеpтификати и тестове.

Бих предпочел да отида самоорганизирано, но в крайна сметка прецених, че към настоящия момент ще е значително по-лесно, а и не чак толкова по-скъпо да се отиде с туристическа агенция, та реших да не се занимавам.

Ако някой прояви интерес, ще се радвам да пише.

Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...
  • 11 месеца по-късно ...

Здравейте, имам билети за Куала Лумпур от 30то април до 14ти Май. Мисля да бъда там първите 5-6 дена и да отскоча до Сингапур за една седмица през това време. За първи път ще пътувам сам за толкова време. Ако някой е наоколо, ще се радвам да се видим за малко компания на кафе, коктейл в някой бар, или да посетим някоя забележителност заедно. Аз съм мъж на 41г. и както всички обичам пътешествията.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...

Търся си втори човек за круиз 22.08.2024г.- 22.08.2024г. Западно Средиземноморие(Пристанища с еднодневни екскурзии 7 дни Италия, Испания, Франция)
22.08.2024-29.08.2024 Ще струва на човек по около 3125лв.

Редактирано от chandni
премахнат линк от тур агенция
  • Шок 1
Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.