Прескочи до съдържание

Смяна на пристанище на круиз


Препоръчани мнения

Да се оплача и аз! Вчера се върнах от моя първи круиз.  Проблем се оказа, че са сменили пристанището от което тръгва корабът, а никой не ме е уведомил. На разпечатката ми пише че кораба тръгва от пристанище Лаврион на около 80км. от Атина. Специално цялата ни група си запази хотел в близко до пристанището селце, за да ни е удобно и да не се притесняваме с шофирането и намирането на пристанището. Сутринта ухилени и щастливи отидохме на пристанището и...... никой не е чувал за този кораб...... От пристанището в Лаврион се обадиха в круизната компания и се оказа, че кораба тръгва от Пирея......Ние бяхме в Лаврион в 10,30, а по разписание кораба отплава в 13ч. Метнахме се на колите и с бясна скорост към Пирея. От Круизната компания се обади жена и ни каза, че ни чакат и ще ни направляват по пътя. Мисля,че поставихме световен рекорд по преминаване на това разстояние за време. Както и да е стигнахме до Пирея, там ни чакаха, показаха ни къде да си оставим колите, проверки , качихме се на кораба и зад нас вдигнаха стълбичката. После разбрахме, че часът на тръгване на кораба е бил сменен на 11,30 вместо 13ч, а ние се качихме в 11,45. Това цялото упражнение ни коства доста нерви и една ненужна нощувка в Лаврион. Сега се чудя.... какво точно да направя ..да напиша оплакване към Celestyalcruises или да не се задълбавам? Моля за съвети!

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Жалко за неприятностите, но все пак са ви изчакали, което е добре защото можеха да ви обявят ноушоу или да ги гоните до следващия порт. Да се задържи кораб е почти толкова трудно, като да се задържи самолет. А това, че някой не ви е уведомил - не мога да преценя. Ако в договора или в общите условия е указано, че оповестяването на сайта е достатъчно, може и да не приемат възражението. Но нали все пак всичко друго е било успешно. Очаквам в подходяща тема да споделите подробности за круиза. :) 

Връзка към мнение

Според мен са си виновни...за да задържат кораба , това и мен много ме изненда. Плюс това вечерта в каютите ни бяха сложили по една бутилка червено вино и плодове. Камериертката каза ,че това е комплимент към нас специално от менджъра на комапанията. И пари за паркинга не ни взеха.... може пък да приема това като компенсация:)

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Според мен са си виновни...за да задържат кораба , това и мен много ме изненда. Плюс това вечерта в каютите ни бяха сложили по една бутилка червено вино и плодове. Камериертката каза ,че това е комплимент към нас специално от менджъра на комапанията. И пари за паркинга не ни взеха.... може пък да приема това като компенсация :)

На кой кораб сте били и накъде  плавахте? 

Редактирано от Polina
Връзка към мнение

Кораба се казва Олимпия- Celestyal. Круиза беше за 3 нощувки. Атина,Миконос, Кушадасъ, Патмос, Крит и Санторини. Всичко на този мой първи круиз ми хареса, обслужване, храна, каюта. Вярно е, че нямам база за сравение, но се надявам да поправя това:) Забравих да кажа, че ми подариха от кораба и торта за рожденния ден и ми пяха с китари в рестораната. Голяма радост беше. Само старта на пътуването беше инфарктно, но всичко е добре, когато свършва добре:)

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.