Прескочи до съдържание

Рентакар компания - изтеглени пари от kредитна карта без мое съгласие.


Препоръчани мнения

Имат право, да - пише го в договора, който сте подписали. Дискутирали сме го и преди, че това не са самите глоби, а такса, която рент-а-кар компаниите ви таксуват за това, че са предоставили данните ви на полицията. Таксата варира между 30 и 40€. Тепърва очаквайте и самите глоби.

 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
преди 14 минути , christuff каза:

Пиша тук ,за да не отварям друга тем.В края ня Януари наехме две коли в Пиза.След като ги върнахме отблокираха сумите много бързо-нямаше и седем дни.Сега обаче,три месеца по-късно ни удържат по 61 евро.Движихме се в пакет и най-вероятно са глоби и съм напълно ОК ,ако съм дпуснал нарушение да си го платя.По-скоро въпросът ми е-имат ли право след отблокиране на депозита  да ми пипат картата  без мое съгласие?

Могат, да.Това трябва да го пише в договора.И го пише, като това може да е глоба, а може и да е таксата, която компанията удържа за това, че са предоставили твоите данни на полицията.А самата глоба пристига  в рамките на 1 година,  толкова е с срокът,  в който действа полицията.Погледни моля,  в другата тема за наемане на коли в Италия, миналата седмица го дискутирахме този въпрос.Аз там съм описала два случая, когато са ни глобявали. 

П.П. С Чандни сме писали едновременно.

 

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.