Прескочи до съдържание

Георги Матеев - питайте го каквото и да е!


Препоръчани мнения

Аз няма за какво да те питам,то ти всичко си каза :) .Познавах те задочно,радвам се че вече и лично.Възхищавам ти се и с интерес чета темите от теб и съветите,които даваш.Благодаря,че ги споделяш с нас.Балтазар след,като се е отказал от пиратството е бил Папа ЙоанХХIII :).

Жив и здрав да бъдеш!

  • Харесвам 10
  • Смея се 1
Връзка към мнение
Георги Матеев

Провери кога е фестивала Tapati, горе-долу февруари се пада.

 

ПП http://www.easterislandspirit.com/tapati-festival/

27.1-11.2

 

Ясно, това напълно обяснява защо около моите дати или въобще няма места с мили или са налични само в бизнес класа. Явно този път късметът не е с мен, но здраве да е, не може винаги да сме отгоре.

 

С две думи, ако трябва да се опише всичко: Георги Матеев - национално богатство! :)

Поклон маестро! :)  :)

 

"Национално богатство" - дрън дрън, та пляс! Просто съм човек, който обича да се забавлява и следва мечтите си. А за да ти върна изчервяващото изказване и да те "изложа" публично ще отбележа, че аз самият научих доста неща конкретно от теб (ти знаеш за какво става въпрос), така че поклонът е за теб :)

 

Балтазар след,като се е отказал от пиратството е бил Папа ЙоанХХIII :)

 

Ха, това никога не съм го знаел досега, интересно... Но все пак фаворит ми остава следното: Балтазар се е казвал и един от най-зловещите палачи по време на испанската инквизиция. Считай се за предупреден :)

 

С този финален коментар предлагам да приключим. Темата беше много вълнуваща и се получи страхотен разговор, който определено ми надмина очакванията. Отново искам да благодаря на всички за въпросите и пожеланията и въобще за позитивната приятелска атмосфера  :thankyou: 

  • Харесвам 44
  • Браво 2
Връзка към мнение

Благодарим още веднъж на Георги за участието, за позитивното отношение към инициативата, и че благодарение на тази тема го познаваме с една идея по-добре :) Радвам се, че на повечето им/ни хареса :)

  • Харесвам 27
  • Браво 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.