Прескочи до съдържание

Търся компания за безгрижно лято на море и планина


Препоръчани мнения

Здравейте приятели,казвам се Цветан,на 30,скоро се прибирам от чужбина и съм решил да прекарам цялото лято в пътешествия из България,включващи море и планина,палатки,откъсване от светския живот и отдаване напълно на природата и нейните богатства.Ако има ентусиасти като мен готови да се впуснем в приключения нека пишат смело.Поздрави.

Редактирано от Георги
  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Може да напишеш малко повече за плана, предполагам не ти пречи, ако някой се присъедини за седмица-две, а не за цяло лято :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Благодаря за съвета,та идеята ми е вси4ко да се решава на момента,имам някакви идеи за места и маршрути,но предпочитам всичко да се случва спонтанно,и разбира се не е задължително някой да прекарва цяло лято с мен,ако някой иска да се присъедини за по кратък период е добре дошъл.Другата ми идея е ако някой от форума знае красиви места за почивка с палатка в близост до неговото местоживеене или се организират подобни мероприятия нека сподели.Ще се радвам да се срещна и запозная с нови хора които обичат свободата на природата/Благодаря за вниманието :)

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Здравей,

 

На палатка можеш да спиш почти на всички места в планината около хижи. под Райското пръскало (хижа Рай), на палатка до хижа Иван Вазов, до хижа Синаница, Козя стена, хижа Мазалат... в общи линии там където има хижи не вярвам някой да те върне и да не ти позволи да нощуваш на палатка. По морето местата, на които съм била на палатка са Иракли и едно плажче близо до Обзор. Ако те интересува ще ти го обясня, но на лични, защото не ми се иска да последва това, което споходи Иракли последните години. Така де, колкото по-малко хора знаят за него, толкова по-добре :) Ако тотално искаш да се откъснеш от света препоръчвам хижа Иван Вазов. Но предупреждавам, че там няма ток, вода има, но само студена и хижарят е много интересна личност. Другото място близо до природата по Черноморието е Крапец и Кара дере. Кара дере колкото и природно е супер пренаселено. Няма обхват (за едни предимство, за други не) и един съществен недостатък - ако завали излизане няма, освен ако не си с 4х4 :)

 

Иначе подобни мероприятия се организират, да. Има преходи с групи. Ето някои от сайтовете, които организират такива:

 

adventurebg.net

planinaria.bg

buro-radetsky.bg

bgtrekking.com

Редактирано от D.A.Serendipity
  • Харесвам 3
Връзка към мнение
  • 4 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.