Прескочи до съдържание

Търся спътник/спътници за Франция


Препоръчани мнения

Здравейте,


Това е предложение към хора, които са пътешественици, скитници, с опит в скитничеството, които предпочитат палатките и скромният бюджет, и не могат да си спомнят кога за последен път са спали в хотел. Казано накратко и направо - предложението е към хора със хипарски склонности, за другите няма да е много подходящо. 


Търся човек с който да ходим да берем ябълки във Франция. Обаче ни трябва кола. Делим парите за гориво, от мен намирането на работа, говоря Френски добре, оправям се във Франция добре, имам опит от вече няколко успешни сезона в страната. А може и преди ябълките да отскочим до някой гроздобер.  Ако ви интересува идеята, моля пишете!


Полската работа във Франция е по-скоро сурово преживяване, защото няма много удобства, тъй като френските фермери вече не предоставят настаняване, храна и т.н., и повечето изискват личен транспорт. Но е интересно преживяване, което не се забравя. Благодаря предварително на всички отговорили!


 


Поздрави,


peshehodec2


  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.