Прескочи до съдържание

Спътник/ци за Пулия и Базиликата през септември?


Препоръчани мнения

Намечтала съм едно ходене до Пулия и Базиликата :) Дати - около почивните дни по 22 септември. Полет до Бари / в момента цените са около 100 евро/ и наемане на кола, или с кола София-Игуменица и ферибот до Бари - зависи кое ще е по-изгодно. Желаещи?

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Ами, ако се ползват само почивните дни, аз бих се включила. Така и така няма какво да правя, а пък Диан ме взе за силно объркала се, поради това че не предвиждам нищо за септемврийските празници. ;)

 

С кола от България едва ли ще излезе по евтино, но пък може да се проверят полетите и до други места и от там да се наеме кола до Пулия. Може и да излезе по евтино.

 

П.П. Така, както гледам не виждам възможност да се ползват само почивните дни, а пък и цените навсякъде около празниците са цифра и то голяма. Лошото е, че нямам отпуска която да ползвам, така че Палячи искам, не искам ще трябва да бия отбой. Иначе е дестинация, на която се точа и аз.

Редактирано от mililia
Връзка към мнение

и аз клоня повече към този вариант, самолетния де :) кои дати те устройват?

Палячи, единственото дето ме устройва като дати е полет до Болоня на 21 септември вечерта и връщане от Неапол на 26 септември. Това като дати, ама си мисля че този вариант не е удобен за теб. От друга страна нямам членска карта за уиз и ме е страх да сметна цените ;)

Връзка към мнение
Публикувано: (редактирано)

и аз нямам, уиз с чекиран багаж беше нещо към 110 евро - сф/бари/сф. те летят до бари в понеделник и петък. 

Редактирано от palia4i
Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.