Прескочи до съдържание

Да се повозим на класика


Palio

Препоръчани мнения

Здравейте!

 

Докато се шматкам из нета в опите да се приспя между две нощни смени, попaooднах на сайта /блога или каквото му е там името/ на една девойка, която със собствени сили и средства възстановява самолет Ту-104 в гр. Бердск, Русия. И преди бях чел и чувал за нея, но днес реших да го поразгледам по-обстойно /с оглед на тия й занимания дори ми се прищя да я питам има ли си гадже, ама това няма да го споменавам.../.

 

http://maryka84.livejournal.com

 

И какво да видя - нашето момиче ходило да лети на единствения Ли-2 в експлоатация:

 

http://maryka84.livejournal.com/21970.html

 

От там хванах сайта на собствениците, както и ценоразписа, и календара на събитията:

 

http://www.goldtimer.hu/flight.html

 

Излиза, че цените им хич не са непосилни и предполагам, че доста ентусиасти с радост биха строшили някой лев за половин час незабравими спомени. Понеже специално за Ли-2 пишат, че им трябват поне 17 човека, си рекох "Що да не пусна една муха тука, току виж се събере отговорна група".

 

Та така - от моя страна за съжаление за момента е само муха - все още съм по гурбет, но от няколко дни съм запял на моя английски работодател началото на парчето "Развод ми дай". Понеже плановете ми се въртят около завръщане в Родината и търсене на работа, ама сроковете са неизвестни, затова засега не бих могъл за се включа в евентуална завера по темата. Ама си го складирах в папка "Сериозни планове" с една голяма червена удивителна.

 

Та - какво мислите за тая идея и би ли могла да се получи на форумно ниво? Ей я къде е Будапеща... Май и форумни агенти с постоянно жителство се намират там, ако не се лъжа, та биха могли да ударят едно рамо с пазарлъка например...

Редактирано от Palio
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.