Прескочи до съдържание

Препоръчайте чужда туроператорска агенция за Карибите и Азия


Йордан Щерев

Препоръчани мнения

Здравейте,

 

говорихме си с преятели, че излиза по-изгодно да ползваме пакет нощувка със билети, бихте ли препоръчали източници,  агенции или сайтове да разгледаме. Мисля, че през западноевропейски сайтове е най изгодно. Моля споделете ако сте ползвали или чували за нещо изгодно. Искаме да организираме екскурзия до Карибите или Малдивите.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Не съм ползвал, но пробвай например някой от големите британски/немски оператори - TUI, Thomas Cook. Но съм почти сигурен, че като добавиш свързващите полети до там може да изчезнат всякакви спестявания. 

 

Много от чуждите туроператори имат и изискване да си гражданин на съответната държава - не знам защо, сигурно местни регулации. 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Аз също съм се чудил , как става резервацията при тези изисквания за националност на много от големите западни оператори. Имат падащ списък с няколко държави в които ние обикновено не фигурираме.

 

Имаше някаква много популярна испанска агенция специализирана в карибски турове, но вече не я помня. Беше много препоръчвана и ако някой се сети моля да я каже.

А вие как си говорехте , че е по-изгодно след като нямате никаква идея? Който ви го каза не даде ли съвет къде да купите ?

И за каква организация става дума. Тия агенции имат представителства и в София. Отивате, избирате брошури , дати , пакети и сте готови.

Примерно на "Славянска беседа" , или поне награбвате купчина брошури с програми и почвате да търсите онлайн дали може да постигнете по-добра цена.

Редактирано от stanimir
Връзка към мнение

Предполагам заради застраховките...

Един колега си букваше почивки на нашето море за смешни пари. После летеше Визз до Дортмунд, за да си хване чартъра от Германия до България :). И не ползваше само обратния полет.

И твърдеше, че му излиза достатъчно по-евтино, отколкото да си букне същия хотел от България, за да се занимава с цялата процедура... :)

  • Харесвам 7
Връзка към мнение

Буквал съм през VacantionToGo.Там падащото меню е само със щатите в САЩ.Накрая вкарах адреса на VacantionToGo и стана.После не съм имал никакви проблеми.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

По нашето Черноморие е пълно с българи, румънци, сърби и т.н., които са записали през ТУИ, Некерман и др. Дори в България /за София, Бургас и Варна съм сигурен/ има пътнически бюра на ТУИ, на ДерТур и други големи туроператори. За Карибите и Малдивите със сигурност ще трябва някакъв свързващ полет, така че едва ли крайната цена ще е много по-скъпа. Особено ако се закупи почивка напр. от Дортмунд, Хамбург или Берлин, докъдето може да се намерят билети от София почти без пари.

Редактирано от Hayasko
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз съм пътувала с Томпсън, но през 2012та. Хотел 5 звезди на Ол инклузив за 7 нощи, самолет и трансфери ни излезе към 750 евро за Пунта Кана, Домникана. Хотелът беше на иберостар, но не помня име. Изкарахме и 2 дни в Лондон да не ни е напрегнато при свързващите полети, а и 2 дни в Лондон никога не са излишни. Като цяло мисля, че авторът има предвид, че е по-евтино със западните туроператори в сравнение с българските, което е така... Аз тогава разглеждах цени и дори и самоорганизирано не можах да докарам тази цена. А и нямаше уловки. Само в самолета ни се полагаше единствено храна за основните яденета, а алкохол, филми и други глезотии се плащаха отделно, както и чекиран багаж, но за всичко това знаехме предварително. Другия плюс, който отчитам е, че май нашия самолет беше единствения, който излетя по разписание. Просто трансферите докараха всички туристи от различните хотели минимум 3 часа по-рано, така че нямаше закъсняващи, запили се и т.н. Друго предимство е, че когато си турист на някой, който им пълни 50% от хотела много внимават как се отнасят с теб. Освен в Доминикана съм го забелязала и в Турция.

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Аз съм буквала с холанската TUI за Куба. От падащото меню даваше възможност за избор само между Холандия и Белгия- избрах Белгия, написах си моя адрес, а после през чата се разбрахме и ми промениха държавата /това преди да платя, разбира се/

Връзка към мнение

Thomson изважда от време на време интересни цени. Познати от България ходиха наскоро на мега промо до Канкун през Лондон. Няма проблем, че не си англичанин, но не знам как са с Малдивите.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Благодаря на всички, на това попаднах аз : http://www.dominicanatours.com/asp/index.asp?lang=ES

 

А аз - на това: http://www.secretflying.com/2016/08/special-16-day-inclusive-cruise-spain-brazil-e271-per-person/

Връзка към мнение

Стягайте се за пътуване в Космоса, всеки може тук по континентите :)

 

http://www.mediapool.bg/vardzhin-galaktik-poluchi-razreshenie-za-kosmicheski-turizam-news252430.html

Връзка към мнение
  • 3 месеца по-късно ...

Благодаря на всички, на това попаднах аз : http://www.dominicanatours.com/asp/index.asp?lang=ES

Здравей, Йордане, ти ползва ли им услугите, аз загледах оферти с излитане от Мадрид?

Връзка към мнение
  • 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.