Прескочи до съдържание

РВД набира кадри


captain_oveur

Препоръчани мнения

Здравейте, аз съм строителен инженер по принцип , но авиациятa ми е страшно интересна.Мисля да се занимавам с това, за сега съм се насочила към РВД( не заради заплатите им) , просто не мисля, че ще стана пилот, всъщност си мислех да завърша и авиоинженерство в техническия, но не знам какви са ми перспективите там. Искам да попитам наистина ли РВД са връзкари и проблем ли е, че имам диоптер? Предполагам, че отговорите ви ще разбият мечтите ми, но все пак 🙂

Връзка към мнение

Това с връзкарите мисля, че е доста остаряла концепция, особено за ръководител полети. Позицията е постоянно отворена, така че явно са го закъсали за връзкари 🙂 Освен това, до колкото знам тестовете са силно стандартизирани и най-сериозните се минават на компютърен симулатор, съответно резултатите от него не могат да се манипулират в моя или твоя полза, защото се изпращат по интернет директно в централата на Eurocontrol: https://en.wikipedia.org/wiki/FEAST_test

 

Така че, давай смело, абсолютно нищо не губиш ако опиташ, а най-малкото ще спечелиш опит 🙂 Че ей така в чуденки ще прехвърлиш възрастовата граница. 

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Да, и мен това ме притеснява с възрастовата граница, но пък наистина, трябва да се пробва. Само не разбрах, това че съм с диоптер дали ще е проблем, защото доколкото знам искат и медицинско.

Връзка към мнение
преди 20 минути , gertrudaa каза:

Да, и мен това ме притеснява с възрастовата граница, но пък наистина, трябва да се пробва. Само не разбрах, това че съм с диоптер дали ще е проблем, защото доколкото знам искат и медицинско.

В НАРЕДБА № 21 ОТ 25 АПРИЛ 2007 Г. ЗА ПРАВИЛАТА ЗА ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ ПРИ ОПРЕДЕЛЯНЕ НА МЕДИЦИНСКАТА ГОДНОСТ ЗА ЛЕТАТЕЛНА РАБОТА И ДРУГИ ВИДОВЕ АВИАЦИОННИ ДЕЙНОСТИ В ГРАЖДАНСКОТО ВЪЗДУХОПЛАВАНЕ  може да видиш всички изисквания .

В линка най-отдолу под Преходни и заключителни разпоредби има изписани  Медицински изисквания - III клас

 

https://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135552978

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.