Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2016


Георги

Препоръчани мнения

Георги Матеев

С тази Снежанка и с тази хубава тръпка + елемент на изненада - как да пропусне човек и тази година :)

 

Пишете ме и мен.

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Обожавам тази игра. Не съм щадила усилия, специана поща и средства за подаръци, и към мен съм усещала същото! Обаче не мога да ви опиша разочарованието, което човек изпитва, когато му закъснее много подаръка - седмици след Коледа, украсата махната, а ти гледаш като сираче. И особено когато подаръкът е бил окраден. Беше ми зле със седмици  :blush:  :( Може да се смеете, но съм искрена... Не съм искала да занимавам никого, просто сега споделям.

 

Моля ви, не изпращайте подаръците късно. Ние сме едни деца в тези моменти. Много мъчно е, колкото за някои да е абсурдно. Лично аз ще се въздържа тази година... Пожелавам ви прекрасни емоции!

 

Е, стига де, защо ще се въздържиш?

То по тази логика и аз трябва да не участвам, че и нали и на мен ми се случи подобно.:(

Ама аз ще участвам пак,онова вече съм го забравила.

 

Така че, пишете ме и мен:/ и да ви кажа под секрет, аз съм готова с подаръка,измислила съм го вече/.:))))

 

+1

Ами просто не може да се разчита 100% на пощите, то е ясно...

Аз също ще пропусна, че ако искам нещо да пристигне при мен за Коледа, вече трябва да е пратено  :)

Ми давай адреса, де!:)
  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Чакай да побързам със записването, че току виж съм изпуснал крайния срок. Още се радвам на миналогодишните си подаръци, че и как иначе. Те бяха толкова много, цял чувал от най-щедрата и усмихната.... Снежанка :)  :)  :)

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Миналата година не участвах и после искрено съжалявах....

Единственото заради което се въздържах е, че не си падам много-много по пазаруване, трудно избирам и обикновено действам импулсивно ( сигурно за да си спестя мъките :) )... Което си се превръща в проблем когато трябва да избереш нещо, еле пък за непознат...

 

Тая година обаче съм в "играта"!

+1

Връзка към мнение

И аз се записван, но моля ако ми се падне да пращам в чужбина, да се смени, ако може, че се връщам на 06.12. и най-рано ще пратя подаръка на 07.12. Да не се притеснява магеланецът.

Връзка към мнение

Аз имам едно процедурно предложение: за магеланците в чужбина, които повече или по-малко са ограничени от пощенските услуги, да се даде възможност за подарък в цифров вид :) Стига, разбира се, подобно решение да ги устройва самите тях. Хиляди електронни магазини по света предлагат т.нар. списъци с желания, достатъчно е съответният магеланец да предостави на Снежанка връзка към някой такъв свой списък и въпросът може да се счита за уреден. По този начин първо доставката става мигновено и второ - спестяват се разходите за доставка. И трето, най-важното - имаме още двама доволни магеланци (подател и получател).

 

Да не говорим, че по този начин могат да се поръчват и изпращат и материални подаръци (просто се пазарува в местен магазин и се задава адресът на съответния далечен магеланец).

 

Да не говорим, че всичко това работи и на българска територия :)

 

 

Също така записвам @Elena - крайно време е да си получи тигана, който съм ѝ купил преди години, иначе съвсем ще ръждяса.

 

  • Харесвам 12
Връзка към мнение

И аз се записвам.

Миналата  година получих невероятен австралийски подарък, който много ме стопли :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Хиляди електронни магазини по света предлагат т.нар. списъци с желания, достатъчно е съответният магеланец да предостави на Снежанка връзка към някой такъв свой списък и въпросът може да се счита за уреден.

 

Кептън, моля за помощ! От около час се опитвам да открия този раздел в сайта на Ламборгини. Готов съм и да се примиря с раздел в сайта на Бентли, но в краен случай... :(

  • Харесвам 10
Връзка към мнение

Тъй вярно, другарю Дюк!

 

Рапорт даден!

 

Или, ъъъъъ... това? То си е истинска находка! :)

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 7
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.