Прескочи до съдържание

София - Чикаго - София


Препоръчани мнения

  1. Здравейте,

Търся самолетен билет София - Чикаго - София (двупосочен). 

Дата на заминаване 04.12.2016 (+/-3 дни) и дата на връщане 10.02.2017 (с опция този полет да бъде сменен,  без допълнителни такси или поне ниски ).

Също така ще помоля да ми разясните как точно става смяната на полета при закупени онлайн билети от мен. При закупуване чрез агенция, имам информация, че трябва да се свържа с тях и те да направят смяната на полета.

 

Относно багажа - Ще бъда с куфар и ръчен багаж (раница).

 

Брой прекачвания - Очаквам предложение с максимум едно прекачване. Бих погледнал и предложения с две прекачвания, ако престоя по летищата не е много голям.

 

Очаквам предложения,

Благодаря на всички предварително !

 

Връзка към мнение

За твоите условия ей това е най-евтиното, на което попадам - в случая в trip.bg:

 

2016-11-18_22-14-59.png

 

Смяната е 50€ + евентуално доплащане, ако има разлика в тарифите. В сайта на Turkish този билет е 630€, но с оглед на това, че имаш желание за промени може би е добре да комуникираш директно с авиокомпанията, а не през посредник, ти ще си прецениш. Иначе цената сигурно може да се поизпили още 30-40 евро надолу, но с всяко намаление ще става по-сложна комуникацията при евентуална промяна. 

 

При покупка на билет онлайн процеса е същият като при нормалната агенция, просто не отиваш в офиса на агенцията, а звъниш по телефона отбелязан на сайта. Пак да кажа, най-безпроблемен ще е този процес, ако купиш от сайта на превозвача.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.