Прескочи до съдържание

Привет на всички!


Препоръчани мнения

Здравейте,

днес ви открих и с удоволствие се присъединявам към вас.

От малка обичам пътешествията.Спомням си първото ми излизане в чужбина - бях на 11г., с майка ми ходихме до Прага. Бях като зашеметена, стори ми се приказка!

Оттогава пътуването ми е любимо хоби. Имам чувството, че едната ми мозъчна хемисфера е заета с планиране на дестинации и екскурзии. Не че пътешествам толкова много, просто важното е, че мозъкът е зает да планира :P:lol:

За следващата година най-много ми се посещава Ню Йорк или Йордания. Но бих се задоволила и с Португалия, Полша, Скандинавия или други места в Европа, в които не съм била.

Пожелавам на всички здраве, благоприятни климатични условия, приятна компания и финансова стабилност, за да можете да следвате мечтите си и да се наслаждавате пълноценно на любимото си хоби!

  • Харесвам 16
Връзка към мнение

В момента, в който мисълта ти почне да щъка от Ню Йорк до Йордания, през Скандинавия, значи си точния човек на точното място :)

  • Харесвам 8
Връзка към мнение

Здравей и добре дошла. Щом пътуванията са твоят живот, то попаднала си определено на правилното място :) Ще се радвам да прочета някой твой пътепис за посетените ти държави :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Благодаря за топлото посрещане, вече се чувствам сред свои! Най-сетне,това в реда на шегата :)

Ще следя с интерес темите, сигурна съм, че ще са ми от полза.

По отношение на пътеписа - желание имам, но мързелът надделява. Сега ми хрумва, че бих споделила смешни ситуации в чужбина. Има ли такава тема тук? На мен ще ми е интересно да чета такива забавни истории, в крайна сметка това е едно от нещата, заради които си заслужава човек да пътува - да се повесели, да разтовари напрежението и след време да си спомня за преживяванията си, макар и понякога на границата на трагикомичното ;)

Връзка към мнение

Еха,вече попрегледах някои постове в посочените теми.Със сигурност ще се включа по-нататък и ще се опитам да се представя достойно :lol: .

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.