Прескочи до съдържание

Когато много бързаш да хванеш самолета ;)


Фил

Препоръчани мнения

Не, това не е терористичен акт, просто човекът много бърза да не си изпусне полета  :lol:

(Е, и малко е прекалил с водката  :biggrin: )

 

 

В град Казан изясняват подробностите за инцидента в местното летище. Мъж с автомобил е преминал през пътническия терминал. Той е задържан чак след като е излезнал от противополжната страна на сградата и се блъснал в стълб. Както се разбира в последствие, преследването на нарушителя започнало още в центъра на града

 

Летището в Казан е едно от най-големите в Русия. Автомобилът навлиза с висока скорост  през остъклената част на фасадата и продължава да се движи вътре, маневрирайки между чек-ин гишета, пунктовете за проверка на багажа, витрините на магазините и кафенетата. Колата е преследвана от охраната и полицията. Проехтяват изстрели

 

Стрелбата по гумите е безрезултатна. Часът е почти полунощ. В сградата няма много хора. Малкото, оказали се там, се разбягват. След това автомобилът ВАЗ-2115, пред погледите на смаяните пътници, излиза на площадката пред терминала.
Накрая джигитът е спрян не от полицията, а от едни стълб. Впрочем, с надпис "Минаването забранено". 

 

 

Пълна версия на гонката от охранителните камери на летището 

https://youtu.be/Ulkl6qKFsok

 

Има и свежи коментари под видеото, като например, в свободен превод:
" Всички епизоди на Транспортер бледнеят в сравнение с това, Джейсън Стейтъм ряпа да яде!"

:lol: 

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 13
Връзка към мнение

Оригинална реклама  "Ето каква смелост и сила придобива човек след вътрешна употреба на одеколон Тройной и ето колко здрави коли се произвеждат в заводите в град Толияти"...при повечко фантазия и "какви добри зимни гуми се произвеждат в завод Шинник в град Ярославль"

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Оригинална реклама  "Ето каква смелост и сила придобива човек след вътрешна употреба на одеколон Тройной и ето колко здрави коли се произвеждат в заводите в град Толияти"...при повечко фантазия и "какви добри зимни гуми се произвеждат в завод Шинник в град Ярославль"

 

А, гумите нямат нужда от реклама! По цял свят ги знаят вече.

Все пак преди година-две бяха купени 20000 бройки за Formula 1. За предпазните заграждения :)

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Фичо, изби рибата с този клип! Смея се през сълзи и го пускам вече 3 пъти. :rofl: Този направи на сол половината терминал! Не знам колко и какъв препарат е пил, но ми е интересно да разбера каква ще бъде глобата, която ще отнесе за създадените неудобства. Хорошо, братушка! :lol:

Редактирано от iliana_t
Връзка към мнение

 ето колко здрави коли се произвеждат в заводите в град Толияти"..

Малко извън темата, но на кадрите от Хитрино, които непрекъснато въртяха в първите часове след трагедията,  се виждаше една бяла лада с козметични повреди, докато колите около нея бяха неузнаваеми. На много хора им беше направило впечатление. 

Връзка към мнение

Малко извън темата, но на кадрите от Хитрино, които непрекъснато въртяха в първите часове след трагедията, се виждаше една бяла лада с козметични повреди, докато колите около нея бяха неузнаваеми. На много хора им беше направило впечатление.

Пак извън темата, но съвременните коли са "меки", за да омекотяват удара. Едно време хората се радваха, че няма жигулата и няма нищо, но с волан, забит като ореол в главата.

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.