Прескочи до съдържание

Алиса от страната на чудесата ;)


Препоръчани мнения

Здравейте,

казвам се Алис, от Варна. Съвсем случайно ми попадна темата и реших да се включа, все пак ни обединява една страст- ПЪТУВАНИЯТА

Никога не съм била фен на организираните пътувания, харесвам самостоятелно да определям маршрута, някакси при организираните екскурзии не мога да вникна в истинската култура на даден народ. Повечето пъти избирам low budjet пътуване,скъпите хотели и луксозната храна не ме вълнуват, малко си падам adventure тип. Едно от най-вълнуващите са мен неща е кулинарията на дадена страна. 

Посетила съм доста държави- Европа вече не ми е интересна, със сигурност има още много неща да се видят, но ме влекат по далечните дестинации. Преди две години бях в Бразилия за 1 месец, и определено не ми стигна и искам пак да се върна там и то минимум за месец, ако може и 2-3 още по- добре. Едно от най-вълнуващите места беше посещението на Ilha Island, Brazil, остров без големи хотели, а само хостели, дива природа, невероятни плажове, страхотна флора и фауна.

Сега съм се насочила към Мароко и Израел, та си търся компания. За Израел планувам 4-5 дни, пак самостоятелно. За Мароко смятам 2 седмици минимум. За сега съм на етап проучвания и търсене на съмишленици. Нямам дати, нито период за пътуване. Ако някой ми щракне с пръсти, още на следващия ден тръгвам :)/както се казва/.

Поста ми стана малко дългичък, благодаря ви че имахте търпение да го прочетете. Надявам се тук да намеря съмишленици и добра компания за пътувания. 

Поздрави,

Алис

Редактирано от alis_word
  • Харесвам 14
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.