Прескочи до съдържание

Тайланд, Шри Ланка, Занзибар


aneta72

Препоръчани мнения

Моля за малко помощ. Подарък за дъщеря ми - 18г.

Къде? Пътят в пари и време е горе-долу еднакъв. Период - април. Макс - 9 дни, заедно с полетите.

Да става за плаж, но и да не е тип Малдиви - трябва да има и "нещо" за разнообразие. ОАЕ - не става. Тайланд - кацането е в Банког - само Патая по-наблизо. Занзибар, с неговите  отливи.... Шри Ланка - Коломбо е от кривата страна на острова за ветровете...

Малко плаж, малко обикаляне....мнооого спомени. Трудно, но...

Цените за престой май също са сходни.... 

Редактирано от aneta72
Връзка към мнение

Здравей,

Току що се връщам от Занзибар. Тръгнах с резервирани очаквания. Връщам се със строхотни спомени. Страхотни плажове на северната част. И на източната е интересно, нищо, че има голям отлив.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Последната година се триумях и аз между тези дестинации, в крайна сметка ходих в Пукет и Малдивите.Сега обмислям Филипини, Шри Ланка или Занзибар.Не зная как е времето през април ,но бих гласувал за Тайланд - доста полети от Европа има до Пукет и Краби, не е необходимо да каца в Банкок.

Връзка към мнение

Била съм само в Шри Ланка през февруари, не зная как е времето през април. Не е проблем за 9 дни да се отиде на подветрената страна, където и да е тя тогава, поне съм сигурна, че ще има и плаж и всичко останало. Ох, ти в какво се забърка с този въпрос!!! :):download:

Редактирано от eloena
Връзка към мнение

И през Април трябва да се ходи на югозапад.В Тринкомале тогава са ветровете.Но това е ОК-само на 80 км с влак от Коломбо е Хикадува,където бяхме ние,а мисля и Елена.Друг е въпроса какво би правило там само момиче на 18години (ако е само).

Връзка към мнение

Югозапад ме устройва. Как сама - с мама и тати, за последно надявам се. :)

За Тайланд от София - май само Банког - но не е дерт - Патая е близо има и вътрешни. Държа да е от София, за да не "навързвам" още полети и да губим време. Отивам да чета...

Връзка към мнение

Катарците летят от София и до Пукет, и до Краби. Патая изобщо я забравете каквото и да ви говорят агенциите. :D

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

В Тайланд не съм бил.Предстои ни след по-малко от месец.Но ако искате предимно плаж,мисля че островите на Тайланд е по-добрия избор.

Шри Ланка е много лесна и приятна дестинация.Бих казал и евтина,ако не се смятат входовете на туристическите обекти.Както писах ние си оставихехме 3-4 дена за плаж и бяхме в Хикадува.Не сме плажни типове и не издържахме и ден на плажа.Ходихме сутрин рано и вечер късно.Плажовете са сравнително чисти и полупразни,водата е чиста и много топла денонощно.Хотелите в цялата страна са по-скоро леко мизерни.Дневните трипове от Хикадува обаче са малко.Ние ходихме до Маду Ганга и Синхараджа рейн форест.Ако търсете обаче екзотика,коралови рифове или барове и дискотеки,Шри Ланка не е вашето място.Синът ни отдавна не иска да идва с нас,защото му е скучно на местата,където ходим.

Връзка към мнение

post-5106-0-18429500-1483176989_thumb.png

 

На прима виста от София има удобни полети до Пукет, за съжаление не намирам нищо до Краби удобно и на нормална цена.

 

До Шри Ланка има удобни полети от Белград през Дубай с Флай Дубай.

Редактирано от stanislavpp
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.