Прескочи до съдържание

Билети за футболни мачове в Европа?


christuff

Препоръчани мнения

аз лично мисля да посетя Интер Барселона..Интер ми е любим отбор,дори се записах член на фенклуба,ако от клуба предложат билети,ще си купя,но ако не ,ще трябва да си търся от сайтовете ,или около стадиона

мачът е на 10.12.2109.. дори съм платил 2 нощувки,и съм си купил самолетни билети...остава само 2 билета за мача да си купя)))

Връзка към мнение

Моите 2 цента по темата:

 

Бил съм на 4 мача в чужбина през далечните 2010 и 2011 години (2 в Италия и 2 във Франция, или по скоро 1 във Франция и 1 в Монако), работата ми ме отведе на съответните места случайно, а аз целенасочено и от скука реших, че ще отида и на мач в съответното място.

 

Италия - билет за мача за деня може да се купи в същия ден (зависи все пак кой с кого играе), трябва да се знае обаче, че билет се купува НЕ от касите на стадиона (то всъщност такива има проформа, не работят в деня на мача), а от феншопа на съответния домакински отбор, феншопа е нейде из центъра на града (говоря за Генуа). Билет се издава САМО срещу документ за самоличност. Мерките за сигурност са много строги на стадиона, дорде влезеш и ти се иска да излезеш.

Посетени мачове:

Сампдория - Киево

Дженоа - Катания ако не се лъжа.

Цени на билетите по спомени (не си вардя билетите) - по около 50 евро за централните трибуни, не за секторите зад вратите.

 

Франция - абсолютно все едно сте в България, отивате си 10 минути преди да почне мача и си купувате билет от касите на стадиона, хората говорят английски и ви посочват карта на стадиона, вие си избирате в кой сектор искате да седнете ( стига да има места, пак зависи кой с кого играе).

Посетени мачове:

Ница – Сент Етиен , билетът е пред мен, дал съм 22 евро, мачът се е играл на 17 октомври 2010, свърши 1:1.

 

Монако – виж горното за Франция, никаква разлика. Толкова е спокойно като си купуваш билет, че още малко очакваш да ти разпънат червена пътека и да те вкарат като почетен гост. Бях там кога Монако бяха много слаби, в сезона когато изпаднаха във втора лига (преди Риболовлев да ги купи).

Посетен мач:

Монако–Каен 0:2, нейде пак около 50 евро май струваше билетът.

 

П.С. Ако си намеря билетите от мачовете - ще  обновя мнението си.

  • Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.