Прескочи до съдържание

Здравейте !


Препоръчани мнения

Радвам се, че ме приехте във вашето семейство. Съвсем случайно попаднах тук, търсейки информация за предстоящо пътуване до Пиза. Първото ми пътуване в чужбина беше в далечната 1981 година, когато бях ученичка в 7 клас. Досещате се, че дестинацията е била СССР в пионерски лагер. След това-в Полша като по- голяма ученичка на бригада, а малко по- късно отново отидох в Русия с цел обучение за един семестър в Москва и един месец в Талин ( тогава Естония бе все още част от СССР).Чудесни спомени от периода преди 1989 година.

Мина доста време, когато започнах да пътувам отново извън страната. Някои от пътуванията ми бяха свързани с работата ми и отидох на места, за които дори не съм си мислила, че бих искала да посетя. Отново бях в Полша, след това във Франция, Италия(Таранто), Гърция, Словакия, Австрия( Залцбург), Румъния, Испания(Мурсия), Македония.Това бяха работни посещения и малко или много такива пътувания ограничават. Зависим от други или сме отговорни за други. Трябва да се съобразяваме с програма и желанията на другите. Може би и притесненията са по- големи. Сега решихме да тръгнем в тесен приятелски кръг с наш маршрут.И още един плюс на личния избор- имам време да проучвам местата, които бих искала да посетя.

  • Харесвам 9
Връзка към мнение

Здравей и добре дошла! Тук ще почерпиш много идеи, даже повече отколкото можеш да осъществиш, но така се раждат мечти! А информацията е направо безценна.

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.