Прескочи до съдържание

Привет!


Таня Петрова

Препоръчани мнения

Казвам се Таня и от около 10 години не пропускам възможност да пътувам. Сигурно за всички тук средствата, похарчени за пътувания са най-добре изхарчените. Така е поне за мен! Имам дъщеричка на 20 години, с която споделям повечето преживявания ( поне засега не съм й омръзнала) Всъщност осъзнатите такива, зашото я разнасям по света от 10 годишна, но сега се налага да повторим някой дестинации защото тя "няма спомен" от тях...:) 

Обиколили сме почти Европата, малко Азия, Дубай и Хонг Конг, но сега сме запланували едно вълнуващо пътешествие до Занзибар. И понеже не мога да намеря много информация за там, ще съм безкрайно благодарна за всякаква обмяна на опит. Това е засега....още веднъж -  радвам се че съм част от вас и до нови срещи! :) :) :)

  • Харесвам 6
Връзка към мнение

Добре дошла!

Тук има информация за добра подготовка и винаги ще се намери кой да помогне. Занзибар не е чужда дестинация за магеланци, така че смело четене и разпитване из форума и всичко ще е наред.

Прекрасно изкарване желая! :)

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.