Прескочи до съдържание

Здравейте! Билети София-Сингапур-София


МАЛИНКА ДЕНЕВА

Препоръчани мнения

МАЛИНКА ДЕНЕВА

Здравейте! Плануваме едно пътуване до Сингапур и Бали за четирима човека в средата на юни 13/14.06.17-24/25.06.17. В момента с промоцията на Qatar билета излиза около 560Е. Бих искала да ви помоля за мнение по-запознатите дали цената е добра и да купуваме билетите, или да изчакаме още известно време за билети. Проблема ни е, че датите са ни фиксирани.

Благодаря предварително! :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Aми цената не е нищо особено. В началото на промоцията мисля, че бяха по около 480, а аз през 2015 година ги взех за ~500 евро. 

 

Като се има предвид, че датите са ви фиксирани и че цената често е 600+ евро може и да е добре да се вземат.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Сингапур като цяло си държи малко по-височки цени в региона съм забелязал. Може да провериш как са билетите до Куала Лумпур, в момента сайта на катарците го няма и не мога да погледна. 

Връзка към мнение

Ако не ви притеснява пътуване до Лондон и оттам за Сингапур , може да купите доста изгодни билети :359е или 442е директен полет с БА.

post-5106-0-51356900-1484652477_thumb.png

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Аз и за 400 евро съм си купувала билети с KLM миналата година февруари, но цена около 500 евро е нещо нормално. Може да потърсите и други варианти за полет от Европа към Сингапур, например летища, до които можете да стигнете и с ниско тарифни компании от България или съседните страни

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.