Прескочи до съдържание

Търся билет София-Сицилия през юни


Препоръчани мнения

Здравейте

 

Търся двупосочни билети за Сицилия (нямам претенции дали Катания или Палермо), за 2ма възрастни и 1 дете на 4 г. Нямам фиксирани дати, но желателно да е през юни, след 10ти, за 2 седмици. Тъй като това ще ни е лятната почивка и ще сме с дете и багаж, ако ще сме с прекачване трябва да е някакво лесно постижимо такова.

 

Гледах в няколко търсачки, проверих и уизеър и мистрал еър. Последните са с уникално високи цени за 3ма, от евтините билети има по един на полет...

Дайте други идеи как да се лети до Сицилия? :)

Връзка към мнение

Благодаря! Не го бях мислила Райънеър заради цените на багажа. За 4 полета, ако сме с 2 куфара доста ще се изръсим. Освен да чакам промоции за багаж :)

Връзка към мнение

Имате право на три куфара с размери 55 см Х 40 см Х 20 см по 10 кг. плюс 3 малки чанта с размери 35 Х 20 Х 20 безплатно. Ще можете ли да носите повече от един чекиран багаж?  :)  

Според мене момента е прекрасен за купуване на билети, още повече че ако имате някоя от спряганите тук дебитни или кредитни карти цената на билетите може да падне за четири полета с около 55 - 65 евро.

Връзка към мнение

Вярно, че всеки си знае, но защо ви е куфар за пътуване в Европа? За 10 дни багажът на райън е напълно достатъчен. Най-много да се наложи да се ползва обществена пералня по средата на пътуването и пак ще е по-евтино от чекиран багаж.

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

На първо време може да изчакаш, ако цените не те уреждат, виждам че Уиз яко са се раздали :)

 

Преди да пуснат директния им полет, алтернатива беше полет от Букурещ, в момента са двойно по-евтини от София. 

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.