Прескочи до съдържание

Летища с коректни чейндж бюра


Препоръчани мнения

Основен принцип е, че не летището не обменяме пари, защото курсовете са много дървени, но въпреки това има държави, където на коректен курс може да обменим пари. Кои са тези държави и летища? Нека в тази тема всеки сподели своя личен опит.

 

Тунис- информацията ми е много стара, но когато аз бях там в цялата държава обменяха на един и същи курс чуждестранна валута.

 

Доха- Чейндж бюрото извън транзитна зона по спомени работеше с доста малък марж, като най-малък беше маржа на долара.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Летищата в Япония! Другаде не съм обменял, там е са от  най-добрите или може би най-добрия курс.

Както в почти всичко, там са на обратно на другите и логиката.

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Точно щях да пиша и аз за Япония, но Александър ме е изпреварил... Освен, че курсът е изгоден, става още по-изгоден от факта, че закупувайки по-голямо количество йени, отколкото може да изхарчите, след като запазите разписката за покупката, при напускане на страната, банката ви ги изкупува на същия курс, на който вие сте ги купили, т.е. не губите и стотинка! Цените на всички останали стоки на летището, включително и сувенири, също са на изключително изгодни цени - противно на всички очаквания са или на цените, на които са в градовете, или дори на по-добри! Изобщо, Япония е едно от онези райски кътчета, където туристите са по-облагодетелствани от местното население и се ползват от по-големи преференции!

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

В Дубай също ми направи впечатление, че на летището където каца Уиз ер маржовете не са много големи, но не се загледах има ли някаква комисиона.

Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.