Прескочи до съдържание

Здравейте драги магеланци! :)


Препоръчани мнения

Благодаря за приема! Казвам се Лора, на 29 г. от София - много ми е приятно :) На сайта съм попадала винаги, когато трябва да се организира пътуване..независимо къде, просто тук има всичко! Не сме от хората, които взимат агенция за да не се занимават с "черната работа". И сега, когато ни предстои най-голямото пътешествие (за сега) реших, че е редно да се регистрирам най после.

   Та по същество, началото на февруари политаме към Тайланд (Бангкок, Аютая), последвани от Сием Рийп и накрая Пукетът и острови. И сега сещате се..тече трескава подготовка. Всички билети са купени преди 6-7-8 месеца, остана програмата да нагласим по дни и някои транспорти като летище-хотел, Бангкок-Аютая и подобни, но попрочетох тук-там и има яснота.

   Имаме малка дъщеричка на 1г. и 1м., която ще командироваме при баба и дядо, та и затова подготовка...иии лудницата е на ниво, не ни е скучно :)

 

Мога и още да си пиша, но трябва да се залавям с програмата, че време няма и 8ми наближава.

 

Желая Ви здраве и мнооооого пътешествия :)

 

Лора

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Добре дошла, Лора! Както вече си разбрала, половината форум пътува за Тайланд и Камбоджа в близките месец-два, така че дестинацията е гореща и информацията -изобилна.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.