Прескочи до съдържание

Истанбул-Анталия


Препоръчани мнения

Здравейте, търся двупосочен билет от Истанбул до Анталия и обратно - 9-16 юни за 4 възрастни и 2 деца. Гледам, че Пегасус предлагат най-ниски цени от Сабиха Гьокчен. Но тъй като не съм летяла с тях и не знам кога е най-удачно за купуване на билети. Преди месец гледах и бяха по-ниски цените. Дали да чакам? Колко често пускат промо?

Връзка към мнение

Е билетите им почват от 12 евро на посока, колко по-ниско да паднат? :)

 

Може все пак да погледнеш Atlasjet и Turkish, които са малко по-скъпи (към 40€ двупосочен), но летят от централното летище, а до него логистиката е чувствително по-лесна. 

Връзка към мнение

Имаше и по-ниски цени затова питам дали примерно 2 месеца преди полета ще е по-изгодно. Защото в момента за семейство с 2 деца излиза 160 евро най-евтиния вариант /в много ранни или много късни часове/, а ми се искаше нещо по-тънко :) 

Връзка към мнение

Аз купих  през ноември самолетни билети за 2 възрастни от Пегасус за 13-25 юни Истанбул Анталия Истанбул за 160 турски лири /тогава излязоха около 80 лева/ :) . Така че едва ли ще станат по-евтини, като гледам доста се е вдигнала цената от 15 ноември, когато ги купих до сега. Взех за часовете, които исках: полет в 11,20 от Истанбул и в 17,45 от Анталия.

Тогава платих и трансфери от Holiday Taxis за 2 възрастни от летището в Анталия до хотела, който резервирах и обратно за 35лв.  :)

Редактирано от Roje
  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Виждам, че в момента Пегасус имат промоция и билетите за вашите дати излизат 138 евро общо, но на отиване са с първия полет 5.50 ч, а на връщане  22.10 или 23.45 .

Редактирано от nino
Връзка към мнение

ivelina, мисля че Роже има предвид 80лв на човек, а не 80лв за всички. 160-200 евро за 4 двупосочни билета са направо подарък и не знам накъде ги чакаш да падат още :)

Връзка към мнение

Ами той е написал за 2 човека 80лв. Пък и аз ги бях гледала към 100лв. за двама преди месец и нещо. Както и да е явно цените се качват и трябва да се реагира съвсем скоро :) 

Връзка към мнение

ivelina, мисля че Роже има предвид 80лв на човек, а не 80лв за всички. 160-200 евро за 4 двупосочни билета са направо подарък и не знам накъде ги чакаш да падат още :)

80 лв. са ми общо самолетните билети за двама човека отиване и връщане Истанбул Анталия Истанбул

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Да, и аз като влезнах снощи в сайта се надявах на такива цени и бях неприятно изненадана, че са се качили почти двойно. И понеже за нискотарифните знам, че около 2 месеца преди полета са най-добри цените, нямах представа с Пегасус какъв е принципа и реших да ви питам.

Връзка към мнение

Според зависи е с Пегасус.Взимал съм и месец преди полета на най ниска цена.Но цени до 20Евро посока си е ок.Има и такса 7-10 лири.Онур лети от/до Ататюрк но са по скъпи и по често закъсняват.Атлас имат + че в цената им влиза и трансфер от/до летището.Тюркиш имат често оферти 79/99 лири посока..но за сега май офертите им са вътреш.полети до 31 март.Анадолу джет(дъщерна на Тюркиш)когато Пегасус имат намаления,"контрират"и те с цени 39/59 лири ,но и те летят от Сабиха.Сън Експрес мисля ,че полетите им минават през Измир.Пегасус има най-много полети за деня,неудобството от по далечното летище е факт,но пък в цената на билета влиза често 8 кг ръчен багаж + 15 кг чекиран.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Добре, а как стои въпроса с местата, ако не си доплатиш за тях, разхвърлят ли те из самолета? Понеже в резервацията ще има 2 деца и съответно не може да пътуват без възрастен до тях. 

Връзка към мнение

Нямам представа как е с децата и местата.Пътувъл съм сам с Пегасус до сега.При най ниската цена за полет ако не си избереш да си купиш място,системата по принцип те слага по средата.Към пътеката и до прозореца са платени.Ако е с деца на една резервация може би ще ги сложи до възрастни от резервацията.Нямам опит с пътуване с деца,но като Ак и обслужване имам добри впечатления от тях.Гъвкави и разбрани са и на летището и в самолета.Не е нужно да разпечатваш е-билета или предварително да се чекираш(24 часа преди полета),на Сабиха имат устройства за чек-ин на Пегасус,до 40 мин.преди полета за вътрешни линии,бордната карта и чекирането си го правиш от устройствата и става бързо.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Да, това щях да питам - за чек-ина. Значи може на място на летището. А предполагам, че може и он лайн, нали /за най-евтината категория билети ме интересува как е/?

Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.