Прескочи до съдържание

Нискотарифен алианс


ShaMan-H_Fel

Препоръчани мнения

Според тази новина http://blog.esky.bg/как-три-нискотарифни-гиганта-ще-превз/ Норвегиан искат да правят алиас с Ryanair и easyJet. Интересно ми е как ще работи такова нещо. Тези компании дори не предлагат връзки между собствените си полети? Но пък, може би, ще започнат да предлагат и такива неща. А дано го видим тоя алианс в скоро време.

Редактирано от ShaMan-H_Fel
  • Харесвам 9
Връзка към мнение

Този бъдещ алианс ще стане вторият в света създаден от нискотарифни компании. От средата на миналата година в Азия вече има алианс на нискотарифни компании Value Alliance http://www.valuealliance.com/

  • Харесвам 4
Връзка към мнение

Това се говори от доста време(година - две). Раян и Ийзи ще захранват далечните дестинации от Лондон и др. Освен това Норвегиан ще имат подразделение в Южна Америка. Раян обмисляха 2016 та да правят полети с връзки през Барса и Лондон, но не се пробваха.

Връзка към мнение

Ако си натъкмят полетите и ти гарантират прекачванията ще стане велико.

Ако ти гарантират прекачванията и натъкмят полетите то няма да има разлика между тях и legacy авиокомпанните  :lol:

И все пак за да има адекватна връзка ще опрат до нещо подобно на GDS, вероятно Амадеус - предвид, че полетите на Easy  Rayn и Norwegian и Wizz могат да се купят по различни технологии през тях.

Връзка към мнение

Аз не виждам нужда да има разлика между тях и традиционните авиокомпании. Особено по отношение на резервации и прекачване. Тя и без това разликата бързо се топи. Традиционните авиокомпании започнаха да намаляват услугите включени в билета - храна, багаж, но нискотарифните трябва да се опитат да добавят услуги, за да са максимално конкурентноспособни. Липсата на удобни връзки с прекачвания е основна пречка за бизнеса да ги ползва за по-дълги разстояния.

Връзка към мнение

То въпроса е, че тези прекачвания, връзки, договори и т.н., всичко това оскъпява продукта. Те и за това лоу костовете като цяло не предлагат връзки и те оставят на собствен риск да си ги организираш.

 

Малко прекалено идеалистично ми звучи цялата концепция, но ще видим. 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.