Прескочи до съдържание

Намаление на билет София-Пиза-София


Препоръчани мнения

Здравейте,

планувах пътуване в последния момент с нисък бюджет до Пиза за датите 16-18.02, но цените се вдигнаха като към момента двупосочния на Раян е на цена 50,58 евро. Пробвах с няколко сайта да открия по-ниска цена, но безуспешно. Има ли въобще възможност да се надявам на шанс да паднат или да има намаление в някакъв сайт?

Благодаря ви,

Връзка към мнение

Както е писал П.Кръстев, цените по-скоро ще се качат.

Иначе за по-ниска цена през други сайтове, виж jetcost.com - ако имаш American Express и искаш да я ползваш за такава отстъпка, цената е 42,99 Е.

Същата цена излизаше малко по-рано в rumbo.es с карта Maestro, но сега е по-висока. Пробвай малко по-късно, може пак да е на ниската цена.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Какво означава "планувах"? Аз пътувам редовно с Раянеър, и в момента в който видя ниска цена, веднага КУПУВАМ билета. В един и същи полет пътниците са с различни цени на билета, според това кога са го КУПИЛИ.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Това означава, че го планувах с условност пречка, която трябваше да отпадне. Затова и не купих билети докато тази пречка я имаше и имаше възможност да не мога да пътувам. Съгласна съм, че може би е трябвало да ги купя и да се надявам да се наредят неща, но така се е случило не съм и сега си мрънкам :)

Връзка към мнение

Аз тоя полет го взех преди около 4-5 дена за точно 19 евра раунд. В рамките на няколко дни преди това се възкачи неколкократно до 45-50 и слезе пак. Но 3 дни преди полет дълбоко ме съмнява че може да се очаква каквото и да било надолу. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

И аз не мисля, че има шанс за по-ниска цена от днес за вчера.

Мисля обаче, че в случаите, когато има вероятност да отпадне пътуването, си заслужава да се направи една застраховка за отмяна на пътуване за дребни пари. Не през сайта на авиокомпанията разбира се! :)

Връзка към мнение

Само да вметна,че петък(10.02)около обяд гледах билети на Раян до Пиза за събота(11.02) с връщане на 14.02 за 30евро двупосочен.Да,вярно,че бяха останали по едно  или две места на тази цена,но все пак  е възможно.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

За да е пълна темата давам отзив за развитието: Тази вечер около 8 билетите паднаха на 32 евро двупосочен. 

Редактирано от Vyara
  • Харесвам 8
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.