Прескочи до съдържание

Билети за Сиатъл


Препоръчани мнения

Хората които са по навътре с билети за САЩ може ли да ударят едно рамо за сиатъл през май, 2 билета за около 20-25 дни. Нещо удрям жестока греда с всички познати схеми  :mellow:

Връзка към мнение
Евгени Димитров

Колко жестока е гредата? Дайте цифри. Аз намирам за $676, обаче е с 8 часа престой в Торонто на връщане, което за двупосочен билет до западното крайбрежие си е доста добра цена! Има и вариант за $699 с 5 часа престой в Чикаго. Примерни дати 03-25 май

Редактирано от Евгени Димитров
Връзка към мнение

Да, като си се поразровил поне сподели какво си намерил до момента. Така ще ни спестиш на нас труда да минаваме пак по същите стъпки :) 

 

За прекачването в Торонто мисля, че трябва виза, уж от 1 май за тези които имат щатска няма да има нужда, ама не съм сигурен в спецификите на регулацията. 

Връзка към мнение

aми намирам за около 700-800 евро...дори не съм гледал през лилиго румбо и т.н. защото ми се струва много....

Тези 699$ и престой в чикаго не е зле....

Тънкия момент е че е за баба ми и вуйчо ми които незнаят английски демек трябва да е максимално улеснено - даняма 2-3 прекачвания и подобни.

Би ли споделил този за 699$

Между другото се разглезих много с тия евтини билети за азия, незнаех че за сша са такива цените :)

Връзка към мнение

Не са такива цените обикновено, но като цяло Западния бряг е по-труден за достигане икономично. Лошото в случая е, че след като са баба ти и вуйчо ти разни гимнастики с тръгване от Скандинавия няма да сработят, а Norwegian често имат супер цени до щатите. В случая според мен се ограничаваме до големите превозвачи, за предпочитане само с едно прекачване в Европа, за да не трябва да слизат и прехвърлят куфари и т.н. 

 

Аз харесах това горе-долу: https://www.google.de/flights/#search;f=SOF;t=SEA;d=2017-05-03;r=2017-05-25;sel=SOFFRA0LH1429-FRASEA0LH490,SEAFRA0LH491-FRAMUC1LH100-MUCSOF1LH1704 Може би цената ще се свали до нивата споменати от Евгени, ако се завърти през сайтовете с картите, макар че Луфтханза обикновено нямат отстъпки там...

 

Та това е удобен полет на отиване с едно прекачване във Франкфурт, на връщане обаче са 2 прекачванията, ако искаш само 1 цената скача с още 100-ина евро. Търкиш имат за 670-700 евро също, но са с по 2 прекачвания на посока. 

Връзка към мнение

От първи май българските граждани, пристигащи в Канада и имащи валидни визи за САЩ, ще имат нужда само от еТА, което струва 6 канадски долaра и се заявява онлайн. Торонто е много приятно летище за прекачване. Има си цял конкорс за полети от САЩ. Минава се през коридора с прословутите бързи ленти за придвижване. В края му има гише за трансферни пътници - граничен полицай проверява бордната карта и паспорта и ви пуска към частта на терминала, в която са международните полети. Там има удобства като контакти, удобни седалки, безплатен интернет, таблети,... Има и лаундж на Дайнърс. С дрги думи - 8 часа в Торонто не е толкова лошо. А цена от 700 долара за май месец си е цяло чудо :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Кои примерни дати си задал да пробвам? И от софия ли е.

Обсъдихме го тука и е невъзможно да ги разкарвам щото ше се загубят така че трябва да си е от софия и макс с едно прекачване някъде

Връзка към мнение

Евгени беше писал за 3-25 май. Условието с едно прекачване реже директно голяма част от възможностите, така че ти остава май само Луфтханза, Бритиш, Делта и тук-там някой кодшеър. Мисля, че Луфтханза предлага най-ниските цени за момента, които относително не са много евтини, ама и твоите ограничения са сериозни. 

Връзка към мнение

Цени в този диапазон ($600-$700) до Сиатъл от България са си направо келепир... Провери за билети и от Истанбул, обикновено е по евтино да се лети от Истанбул, отколкото от София. 

Аз като летя до България от Западната част на САЩ (защото живея в щат Монтана), не мога да разчитам на билет по-малко от $1100--$1200. Плащал съм и до $1700, като имам зор.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.