Прескочи до съдържание

RoomsXXL


Kaloyan89

Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Пиша ви, за да се похваля, че открих нов сайт чрез триваго - roomsXXL, където вчера намерих супер оферта за хотел в Брюксел на половин цена от това, което се предлага в другите сайтове. Много се чудих дали е вярна офертата, дали няма някоя скрита такса или уловка. Заради Триваго се престраших и резервирах хотел в Брюксел - Бест Уестърн за 6 нощувки на цена 315€ без закуска - дори хостелитее бяха по-скъпи за този период. Хотелът е с добра локсация и добри отзиви, резервирах за нашите.

 

Сайтът работи със система за ваучери - плаща се директно на него, а той си взима комисионната и плаща на хотела. Ваучерите се издава от Мики травел, фирма с която съм работил и знам, че работят коректно (на принципа на Травко и други). Ако не бях работил с тях в хотелския бизнес сигурно щях да съм по-притеснен.

 

Днес звъннах на хотела, потвърдиха резервацията и че няма нищо за доплащане освен туристическата такса. Та ако търсите конкурентни цени на хотели, да препоръчам още един сайт за сравнение. Ако пък имате минал опит с тях, моля споделете. В букинг и експедия същата стая беше 120€, а аз я взех за 55€ :-)

Редактирано от Kaloyan89
  • Харесвам 18
Връзка към мнение

При бърза проверка за ЮИ Азия са доста зле откъм хотели. :( Явно засега натискат в Европа. Твоят пост ми напомни да чекна и триваго, нещо не ми харесва и там  как сравнява за хотели, където буквам редовно. Един от тях вади основно топ цени в агода стандартна стая $16. Триваго ми извади топ цена от хотелс.ком за $22.  :huh:  Явно пак стигаме до мантрата, че добрата цена иска търсене. :)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение
  • 1 година по-късно ...

Някой друг пробвал ли ги е? Гледам сега за хотел в Пукет дават доста добра цена там, в сравнение с всичко друго 

 

https://www.roomsxxl.de/hotel/26138?sqh=11c06d377169a4256ef8928da6ceb1eb&utm_source=kayak&utm_medium=ppcdesktop&utm_campaign=de&utm_term=26138

 

Мерси!

 

Проблема е, че никъде другаде няма 2 стаи налични от този вид, само тук .

Редактирано от ipg
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.