Прескочи до съдържание

Привет на всички съфорумци :)


Препоръчани мнения

Казвам се Георги на 44 години съм. Пътуваме семейно често при всяка възможност. Обичаме трекинг и хайкинг пътешествията. Регистрирах се с идеята да споделя и да почерпя информация за минали и бъдещи пътешествия :) 

  • Харесвам 12
Връзка към мнение

Привет и добре дошъл!

Ще се радвам да споделиш някои любими маршрути, независимо дали са в България или не. По миналата година бях в Алпите и се влюбих, та си мечтая за някой трекинг там. Покрай директните полети до Грузия (които вече ги няма - мрън) се зарибих и за някой кратък трек в Кавказ. Иначе в България също редовно щъкам в топлите месеци и ще се радвам, ако изскочи нещо, което съм пропуснала. :)

Връзка към мнение

Последно сега зимата използвахме един от малкото хубави дни за да направим СВЕЩЕНАТА ДОЛИНА НА ЗАЛМОКСИС. Това се намира в долината на река Табан до силистренското село Войново.4-5 часа преход в пресечена местност с водач /заради жипиес координатите/ натоварването беше от слабо до средно, но за сметка на това гледките и тракийските светилища по пътя напълниха душите :)


За 2018 съм на път да организирам за фамилията 2-седмичен преход по ликийския път.Порових във форума, но няма такава тема или още никои не е ходил там?

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.