Прескочи до съдържание

Моля за помощ отменен полет


Препоръчани мнения

Здравейте

Доста съм чела по въпроса но понеже спешно трябва да отговоря моля за съвет по следния казус. Летя от Мале за Турция през Доха на 04.05.2017.Няколко пъти Катар променят часа на кацане но вчера направили промяна с която кацам в Доха на 04.05 в 12.30 а самолета е излетял за Истанбул в 9.00 т.е нямам възможност да се кача.Билета е купен през momondo.be и те ми писаха че авиокомпанията ми предлага полет Мале -Доха- Истанбул на другия ден 05.05 нищо друго.Предвид факта че имам хотелска резервация до 04.05 платена ппоста незнам какво да направя.Офиса на Катар в София не ми отговаря писах им и чакам отговор.Защо не ми преслагат промяна само в отсечка Доха -Истанбул а целия полет.Ще съм благодарна за съвет защото до петък трбва да доплащам а и те постоянно променят откъде да знам че това ще е последно.

Връзка към мнение
Дани Магелани

Може да резервираш хотел на Хулхумале, който има връзка с летището по суша. Хотелите правят трансфер за 10$. В Мале хотел може да се избере, но съветът ми е да е на брега и до порта. Във вътрешността на острова е доста стресиращо.

Връзка към мнение

Аз бих се борил да си литна от Мале с променения полет на 4-ти и катарците да ми платят престоя в Доха до полета, който ми предлагат на следващия ден до Истанбул.

някъде по темите беше писано, че представителство на qatarairways в Истанбул върши много повече работа от това в София. Пробвай там.

Връзка към мнение

Ами първо си провери какви полети има, т.е. има ли полет Доха - Истанбул когато ти искаш, после им се обаждаш (не е задължително на българския офис, може и на кол центъра им) и обясняваш какво искаш. Ако бързаш, най-добре по телефона, не с писане. Те предлагат нещо, но не е задължително да е единствената възможност това.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.