Прескочи до съдържание

Съвети за Индия с евентуално посещение на Бангладеш и Непал


milenita

Препоръчани мнения

На 3/22/2017 в 16:34, milenita каза:

Здравейте,

 

Ще пътувам до Индия от 23 април до 21 май като днес се оказа че мога да си позволя не един, а два месеца откъм време.

Значи ще летим заедно към Доха. :)

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
19 minutes ago, macf1an said:

 

Read more  

 

 

Лелее благородно завиждам! Направо ми се прииска да се join-на :lol:

Редактирано от milenita
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Свободни тигри могат да се видят в Sundarbаns ,Чаените плантаций в Srimangal в Sylhet,казват че Khulna e  също интересно място,Cox's Bazar-най дългият натурален плаж(бангладежците са много горди с него,но да пррдопредя водите са кафяви пълно е с хора мен лично такъв тип плажове не ме привличат,дори те да са най дългите.Това са места на които не съм ходила но съм искала да ги посетя нак вече Sundarbans.Само да отворя скоба не съм могла защото непрекъснато имаше размирици, убиййства на чужденци просто бях в не най хубавото времестава въпрос за последните 3 годинии.Това което аз видях е стара Дака тур нещо което трябва да видиш и преживеееш ако имах възможност бих го направила и втори път,задължително с гид и другото невероятно за мен пътуване 1ден тур беше по Shitalakha river(най добре от Декември до Март преди горещия сезон защото реката толкова много мерише че незнам дали много хора биха издържали и важното разбира се е да си приятна група от хора.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
преди 9 минути , Nevena каза:

Sundarbаns

Мдааа, за това място съм чел че става и с еднодневен тур от Калкута... Отделно един луд скитник-испанец ми го препоръча. Обаче не спомена за чак такива опасности. Тъй като имам идея някога да посетя района, просто събирам мнения... Благодарности! 

Връзка към мнение
  • 2 седмици по-късно ...

От 11 дена съм тука и засега Индия ми е любима дестинация :laugh: Толкова контраст на едно място и толкова естествени и непринудени хора не бях виждала. Със сигурност бих стояла и повече :) В момента съм в Джайпур, а утре пътувам за Пушка. Много е горещо (40+), но и с това се свиква. Ето и един поздрав от преди малко :) 

IMG_6073.JPG

  • Харесвам 23
Връзка към мнение
  • 1 месец по-късно ...
  • 6 години по-късно ...

Вероятно почти всяка от 2500-те непалски травъл агенции може да го организира. Може да потърсите в Гугъл за препоръчвани агенции с повече положителни ревюта , но със сигурност ще може да си го организирате и на място.

 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.