Прескочи до съдържание

Моля за съвет за Португалия


Roberto Baggio

Препоръчани мнения

Здравейте,

дългоочакваното ми пътуванедо Португалия тази година е на път да се сбъдне и програмата е почти готова, но имам една чуденка относно един от дните ми там. Трябва да избера дали да удължа престоя си в Лисабон с един ден (от три на четири дни), като този ден най-вероятно ще използвам за разходка до Ещорил, Кашкайш и Кабо да Рока или да излетя за Мадейра в този ден,като по този начин ще увелича престоя си на острова от 3 на 4 дни. Моля за идеи и съвети.

Връзка към мнение

Като цяло да си удължиш цялата програма ще е най-добре.

Не сме били на Мадейара,но дъщеря ни беше миналата година и много и хареса.Три-четири дена не са най-много.

От друга страна и Лисабон не е за подценяване.Не знам каква ви е програмата за там.Ещорил не сме били.За един ден правихме Синтра,Кабо да рока и Кашкайш.Кабо да рока е по-скоро емблематично място.Кашкайш е много приятно място.

Все пак,ако сте предвидили ден за Синтра,пропуснете тези места и продължавайте за Мадейра.

Връзка към мнение

За съжаление и този път дните са ограничени.

Предвидили сме един цял ден за Синтра, като не знаех дали може да се направи заедно с Кабо да Рока и Кашкайш (няма да имаме кола, така че ще разчитаме на местен транспорт) Щом казваш, че сте го правили, значи е постижимо и това би ми решило дилемата с този един ден, но не знам дали с междуградски транспорт би могло да се получи. 

Връзка към мнение

И ние бяхме с обществен транспорт.Лисабон-Синтра с влака.В Синтра се купуваше билет за замъците с автобус,който е хоп-он хоп-оф.След това с автобус Синтра-Кабо да рока-Кашкайш.Спира може би за половин час на Кабо да рока,което е достатъчно.От Кашкайш до Лисабон пак с влак.В Кашкайш може да останете и по-до късно.Има хубав стар град с чудесни кръчми.Там пих за първи път кайпириня.Мозайката на площада пред кметството е много красива.И да не пропуснете да ядете кестени!

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Ееех, много ти благодаря! Страшно полезна информация ми даде, направо ми оправи цялата програма за пътуването, въобще не бях сигурна, че е постижимо в рамките на един ден, но сега ще преосмислим плана за Лисабон. Още веднъж сърдечно благодаря!

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

И ние бяхме с обществен транспорт.Лисабон-Синтра с влака.В Синтра се купуваше билет за замъците с автобус,който е хоп-он хоп-оф.След това с автобус Синтра-Кабо да рока-Кашкайш.Спира може би за половин час на Кабо да рока,което е достатъчно.От Кашкайш до Лисабон пак с влак.

Още едно подкрепление от мен, че е възможно за един ден...същото го направихме 2014 и то с дете на 5 :)

Връзка към мнение

Здравей, без да искам да обърквам каквото и да било във вече стройния ти план само да те предупредя...Ние бяхме края на февруари и опашките бяха такива , че не успяхме да влезем в двореца Пеня...не знам в колко часа трябва да тръгнеш за да ги избегнеш. Истина е , че иорганизацията на португалците беше ужасна ....загубихме много време да чакаме автобуса за дворците и в крайна сметка само ги снимахме отвън и без да слизаме се върнахме в Синтра. Мисля, че в този ден цяла Испания се беше изсипала там ...Аз за себе си реших, че така или иначе искам да се върна в Португалия и не страдах много ....

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.