Прескочи до съдържание

Събитие в Лондон около 22 февруари ???


Препоръчани мнения

Ами ще се опитам да ти отговоря.Не знам поради каква причина,но ето няколко вероятни отговора:

1:Англия-Ирландия(двубой от турнира шест нации по ръгби)билетите за самия двубой са с начална цена от 300 паунда.

2:Има няколко концерта и футболни двубоя но не мисля те да са причината.

Така като се разрових вече съм почти сигурен,че е заради точка 1

Връзка към мнение

Ами само това намирам като голямо събитие.В този турнир Англия са само два пъти домакини.Вторият им мач е на 09.03.2014,обаче за тази дата цената е 400 лева раунд трип

Връзка към мнение

Цените на изи от амстердам до лондон са нормално ниски, да не е събитие конкретно по оста България - Англия?

Връзка към мнение

Може пък да разчитат на английската диспора в Европа , но предвид милионите фенове в Англия е малко вероятно.

Продължавам да търся отговор на мистерията .

 

Жоро , нямаме мач с тях и акъла ми не побира какво толкова важно може да има на тия дати.

Редактирано от stenk
Връзка към мнение

Не че искам да омаловажа турнира по ръгби. Напротив - има ли ръгби, улиците буквално се изпразват. Даже повече отколкото по време на световно по футбол. Особено пък по време на турнира "Six Nations" нещата придобиват невероятни размери. И особено ако играят Англия и НЗ. Ако искате да видите полупразен Лондон, посетете го тогава ;)

Ръгбито е истинската религия за маниаците, не футбола. Футбола е силен само на клубно ниво, не се вълнуват особено от световни и други първенства.

Но за датата 22 февруари причината мисля, че е друга. Тогава май им беше spring half term в школата. А както е добре известно, последните години масово отрочетата на българина, все повече учат и завършват и средното си образование именно на острова. И те като са си дошли една седмица преди това да ги "видят бабите колко са пораснали (и поумнели), на 22-ри и 23-ти (събота и неделя), се завръщат за новия срок, или там както му казват ...term.

Мисля си, че е това причината.

 

За ръгбито, както и stenk писа - ДА, но не и от България. България има толкова общо с ръгбито, колкото Ямайка с кърлинга. :)

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Има ръгби, но... Синът ми в 12 клас / мин.год. / реши, че ще спортува ръгби в НСА. За 2 месеца го искаха вече в Националния отбор. :blush:  Как звучи само... Отиде в Уелс да учи и се записа в отбора по ръгби / защото бил добър и щял и стипендия да взема/.  Обаче дори на скамейката не стои. Дори и резерва не му дали да е. Толкова за ръгби в България.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение
  • 2 седмици по-късно ...

Оказва се, че съм познал все пак :)

 

post-72-0-09635200-1381070797_thumb.jpg

 

Резервирайте сега февруарската си ваканция с България Ер!

 

За най-търсените дати предлагаме допълнителен втори полет от и до летище Гетуик с разписание:

  • Харесвам 3
Връзка към мнение

Да, да тогава е mid term break в UK.

 

И причината не е заради Български отрочета, а че семействата искат да отидат с децата си на ски и това е единствената възможност.

 

Интересното е, че Изи Джет, Солун не го разпознават като летище за ски дестинация и държат много по-ниски цени за там. Доста хора за Банско кацат там, а от миналата година ползват и Уиз със Скопие.

  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Във връзка с цялата тази истерия покрай английската ваканция и цените на самолетните билети, има и една добра възможност за мини ваканция и на българите към Лондон. Особено тези, които имат роднини, приятели, или някой просто да се възползва от ниските цени.

Както стана ясно БГер пускат допълнителни полети на дати 15 и 22 февруари. Но на 15-ти няма някакъв особен повод за засилен интерес от тук натам, както и на 22-ри от Лондон насам. Затова цените за двупосочен са привлекателни - 156 EUR, с включен чекиран багаж (а ако продължи да няма интерес с наближаването им, може и още да паднат колкото да не летят празни самолетите).

post-72-0-92843400-1381088007_thumb.jpg

 

Докато обратните - на 15 от Лондон към София, и на 22 от София към Лондон, са вече двойни от първоначално обявените в новината от оня ден 249 EUR. Предполагам, че скоро и те ще стигнат ненормалните цени на другите авиокомпании.

post-72-0-30905900-1381088095_thumb.jpg

 

Обръщам внимание, че допълнителните полети ще се изпълняват до и от летище Гатуик LGW, a не до Хийтроу LHT, както регулярните на FB.

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...

Ех, добре че попаднах на тази темичка, вече почвах наистина сериозно да се чудя за цените на билетите точно по това време, значи няма смисъл и да се опитвам да търся... 

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.