Прескочи до съдържание

Търся хотел в Лондон


Еmilia

Препоръчани мнения

Една приятелка ще пътува служебно и ме помоли за помощ за хотел. Срещата ще бъде в Imperial College, St. Mary's Campus, което, доколкото видях, се намира до гара Падингтън. Има да харчи за хотел по 175 евро на нощ, за две нощи - 24 и 25 септември (другата седмица). Резервирах стая в http://www.booking.com/hotel/gb/so-paddington.bg.html?aid=368032;sid=3d8d82d3a6ac5b423bf26d0b9059f574;dcid=2 Проблемът е, че има много негативни оценки за този хотел, а пари за четиризвезден нямаме. И, естествено, веднага я наплаших с дървениците... Резервацията мога да я анулирам и затова ви моля за по-добри предложения с хотелите. Лети от и до Хийтроу, не познава Лондон и е хубаво хотелът да е в района на срещата.

Връзка към мнение

Добро утро. Хотелите, които избираме в района на Падингтън, са, меко казано, неприятни, цените - също, хеле, ако се вземе единична стая, получаваш душегубка и аритмия...

 

Стаите са малки, архитектурните решения - често безумни, канализационната система минава на най-невероятните места, но пък свързаността на хотелите с метрото и с летище "Хийтроу" е отлична.

Ако човек не познава добре Лондон, най-добре е да слезе от Heathrow Express и направо да влиза в хотела си, за да си спести цялостния първоначален стрес от града, а и понякога нежният пол не се справя добре с картата.

 

Обикновено в района на гара Падингтън аз отсядам в Balmoral House Hotel,    Sussex Gardens, Уестминстър, London, W2 1UD, цените за посочения период са по-добри. Разбира се, това си е мое лично мнение. Дано и други магеланци се включат с мнения, но за района на Падингтън хотелската картинка не е розова. Успех!

 

web: http://www.balmoralhousehotel.co.uk/index.html

Редактирано от maialearrosto
  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Мерси много, но първия хотел не й хареса, а идеята да живее далеч от мястото на срещата я плаши. Трябва да е в района, за да не се губи...

Връзка към мнение

Ей този: http://www.booking.com/hotel/gb/gresham-london.bg.html?sid=4d934ea71799d9c0bf3aadd30c7a9d36;dcid=1;checkin=2013-09-24;checkout=2013-09-26;srfid=e8df6ef0845f5e5872e719132ad1b0f60dec00a9X1 ?

(The Gresham) Не съм бил там де.

А за дървениците не знам, чел съм оплаквания за дървеници в много луксозен хотел (Мариот), пък в съвсем скромни не съм срещал лично  :)

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 2
Връзка към мнение

Nine е написала St. Mary's Campus, което е до Падингтън, а не чак от другата страна на Хайд парк. 

Връзка към мнение

Абе хем да е поносим по цена, хем резервиран тези дни, хем при Падингтън, ама да има и добри отзиви, че и да й харесва...

:)

 

Ах тези наши приятелки, българките. Разбира се, те, разполагайки с по-малко парички от европейките, как постигат този стил на обличане, магия някаква.

 

Затова едно мое свинско мнение:

1. Запазвате си първоначалната "дупка" с негативните коментари и й се наслаждавате някакси два дни.

2. Тръгвате да дирите нова дупка и, естествено, попадате на още по-голяма падингтънска дупка.

3. От 9 януари 1863 г  Падингтън има метро. Та хващате "тубата" и си намирате по-хубав хотел. Разбира се, приятелката ще се загуби, но ще я спечелим за магеланка.

 

Останете си със здраве!

  • Харесвам 5
Връзка към мнение

Три метролинии свързват колежа. Пък и едва ли няма да иска да се разходи по Oxford St.

Апропо пак от accor промоциийките може и три дни да поостане на цената на 2, че и да има време да поопознае града

http://www.accorhotels.com/gb/promotion/specials/september2013_europe.shtml

Връзка към мнение

Твърде претенциозно е да си в град от подобен мащаб и да искаш да си на пеша разстояние от конкретно място, че и да ти харесва на всяка цена  ;)

 

https://www.hrs.de/deals/deal/l/en/d/890/

Връзка към мнение

Ох, ох, ох :) Нали не е за мен, няма как да е какво да е място. Аз спах в хостел и не умрях, ясно е, че д*пе знае 2 и 200 :)

Ще си остане в избраната от мен дупка, все пак е на ръба на отпусканите средства, а може и да й се наложи да доплати някое и друго евро заради курсови разлики. Жената е на прилична възраст (55), не е пътувала много, но пък е с добър английски. Пътувахме с нея преди две години до Люксембург и за всички подробности около пътуването се грижех аз, т.е. тя не е наясно кое как се прави. Особено много я е страх от чекиране на автомат на летището :) Та, в тази връзка, как е чекирането на Хийтроу, терминал 5?

Връзка към мнение

Относно чекирането на Хитроу на автомат се изисква кредитната карта, с която е платен самолетния билет. И с добри познания на английски ще се справи. Процесът е в няколко стъпки.

Връзка към мнение
  • 3 години по-късно ...

И, естествено, веднага я наплаших с дървениците...

Този цитат в тази тема е от 2013 г., но искам да попитам някой имал ли е проблеми по този повод при нощувки в Лондон?

Редактирано от rdd
Връзка към мнение

Лично не съм имал, но доста мои познати са се сблъсквали с този проблем, и то точно в подобни Хотелчета в Лондон, но аз никога не съм рискувал да нощувам на подобни места.   Дори съм си мислил,  да не си ги отглеждат умишлено, не може цял свят да знае за тоз проблем, а те да не вземат никакви мерки.

 

Чети хубаво мненията за всеки хотел който си избереш и в Tripadvisor и в Booking , а и искай мнения, може пък някой магеланец да е бил там.  

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.